claus scrie:@klark-am una singura, aveti rabdare curand vor fi peste tot;
Inspirat de aceasta discutie si avand drum prin centrul Bucurestiului am oprit la casieria BNR de unde am luat un fisic 50 x 10 bani 2010. Doar monedele de 10 bani erau din 2010.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Aici in Campina si in Poiana Campina nu se mai prea gasesc monede... Iar moneda de 10 bani a inceput sa fie rara! Am observat asta , in cautarea monedei de 10 bani 2010, am cautat ca la fiecare magazin sa primesc rest, si surpriza, casa era goala si mi s-au dat gume si covrigi...
Se pare ca la fel ca in cazul monedelor de 50 bani 2008 si 2009, eu le voi avea in toamna...
KLARK scrie:Aici in Campina si in Poiana Campina nu se mai prea gasesc monede... Iar moneda de 10 bani a inceput sa fie rara! Am observat asta , in cautarea monedei de 10 bani 2010, am cautat ca la fiecare magazin sa primesc rest, si surpriza, casa era goala si mi s-au dat gume si covrigi...
Se pare ca la fel ca in cazul monedelor de 50 bani 2008 si 2009, eu le voi avea in toamna...
Am primit rest vreo 4 astazi. Va pot face cadou 3 dintre ele daca imi dati adresa dumneavoastra pe pm.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
Daca extindem la Romania moderna, cred ca cea mai longeviva moneda ca design poate fi considerata 5 lei 188x, ca si circulatie, desi nu stiu cat de mult mai erau pe piata -> 1 banu 1867 ( pana in 1900 ) .
Cat despre monedele romanesti de dupa 89, cred ca designul monedelor republicii Moldova e cel mai longeviv - ( 1992-2010 ) caci sunt similare chiar cu cele ale Romaniei si tot la Monetaria Nationala sunt batute.