Multumesc pentru raspuns. O intrebare oarecum off topic, s-au relaxat restrictiile de fotografiere a exponatelor muzeului?Yu_L.Yan scrie:Din pacate nu. Vitrina cu cele 3 decoratii nu era chiar in locul cel mai fericit, avand un reflector imens care batea in sticla (un reflector al celor de la televiziune). Chiar daca am avut posibilitatea de a efectua atunci fotografii, nu am reusit sa scot mare lucru de la compactul meu.
Pare un model de Stea de la inceputul secolului al XX-lea.Yu_L.Yan scrie:Mai jos si o imagine la o stea relativ apropiata cu cea de care se vorbea. Nu ma pricep la decoratii, insa sesizez ca este vorba de altceva decat in imaginea depsre care se vorbea mai sus. Decoratia apartine Complexului Muzeal Moldova, sectia de Istorie, fiind expusa cu ocazia expozitiei din luna Ianuarie.
Multumesc. Asa cum mi s-a parut, are modelul romboidal al pieselor din topicul vechi. Este diferit de cel al piesei Kretly vechi sau al celei postate de Cristian.boonicootza scrie:Iata o poza mai buna la crucea de cavaler.
Tot ce se poate, coroana pare sa fie ca cele ale lui Resch.boonicootza scrie:Parerea mea este ca la un moment dat, au fost schimbate pastilele de pe ordinul original pe un corp de stea. Problema pe care o vad eu nu consta in modelul de sub email ci coroana care pare un model mai tarziu, de stea.