Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Optimvs
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
Optimvs
Am inteles.
Sincer, mi se pare ceva neplacut, in special din cauza ca este vorba despre bancnotele aflate in circulatie. (parca am fi manelisti sa stam cu suta pe frunte
).
Ma gandesc ca ar fi mai in spiritul forumului sa fie inlocuite respectivele bancnote cu niscaiva monede antice si/sau medievale, sau chiar moderne romanesti, nu? La o adica, sunt si cateva bancnote antebelice/interbelice care n-arata tocmai rau. Daca se face schimbarea pot pune la dispozitie poze cu 1200 Transnistria
.
Sincer, mi se pare ceva neplacut, in special din cauza ca este vorba despre bancnotele aflate in circulatie. (parca am fi manelisti sa stam cu suta pe frunte
Ma gandesc ca ar fi mai in spiritul forumului sa fie inlocuite respectivele bancnote cu niscaiva monede antice si/sau medievale, sau chiar moderne romanesti, nu? La o adica, sunt si cateva bancnote antebelice/interbelice care n-arata tocmai rau. Daca se face schimbarea pot pune la dispozitie poze cu 1200 Transnistria
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Sunteti primul care e nemultumit de sistemul respectiv. Imaginile se pot schimba orcand daca utilizatorii considera ca le-ar placea mai mult sa vada acolo bancnote de genul 5000 lei 1940. Majoritatea bancnotelor romanesti din perioada interbelica sunt foarte frumoase. Bancnota infinex de care ziceti o fi ea atragatoare pentru cine e interesat de notafilie, prin prisma raritatii, dar aratoasa sigur nu-i.
-
Optimvs
Absolut. (Doamne cum suna in romaneste notafilie, zici ca-i la un pas de pedofilieAldor scrie:Bancnota infinex de care ziceti o fi ea atragatoare pentru cine e interesat de notafilie, prin prisma raritatii, dar aratoasa sigur nu-i.
5000 de lei e o bancnota f frumoasa, si ar mai fi si altele. Oricum, ma mir ca n-au mai avut si altii aceasta idee, pe mine m-a deranjat de cand am deschis primul topic de pe forum si am vazut insirate in stanga diverse bancnote in circulatie.
Mai frumos ar fi totusi cu monede, Apafi a emis de pilda niste piese de aur f spectaculoase (6 ducati in forma de stea in 8 colturi, 10 ducati in forma de semiluna etc).
P.S. Nu de sistemul in sine ma plang, ci de ilustrarea lui grafica
-
KLARK