va rog istoric si pret
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
va rog istoric si pret
Va rog sa ma ajutati cu informatii despre piesele postate si un pret informativ,va multumesc
- Fişiere ataşate
-
- DSCF0667.jpg (96.74 KiB) Vizualizat de 2675 ori
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Insigna ruseasca imperiala, de absolvent a universitatii de stat.De obicei este de bronze aurit.Se intalneste cam des si pretul ei pe undeva la 200 euro,cu miniatura sa fie 300..Ma gandesc ca in spatele cartonasului,exista butoane de prindere,nu?
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Prinderea e pe surub ,mai au pe spate cate 3 marcaje - unul rotund cu profilul unei femei(cred),unul patrat cu BY(dar y e mai mult un 4 nu stiu rusa) in interior si altul oval putin mai mare tot cu profilulul din cel rotund dupa care cifrele84,piulita de la miniatura are si ea un marcaj rotund cu profilul amintit mai sus, multumesc,I-mi poate da cineva o adresa de site cu insigne si decoratii rusesti unde o pot gasi si pe aceasta postata de mine?eu nu m-am descurca,va multumesc.
- Fişiere ataşate
-
- DSCF0672.jpg (76.5 KiB) Vizualizat de 2534 ori
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)