evaluare lot ludovic xv...xvi
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
evaluare lot ludovic xv...xvi
am primit o oferta de 15 piese de ludovic xv si xvi dar din pacate fotografiile sint mai mari de 500kb cineva ma poate ajuta ?...am reusit doar o fotografie din anuntul pe care sint puse .cine ma poate ajuta?multumesc...
- Fişiere ataşate
-
- foto.jpg (7.51 KiB) Vizualizat de 3924 ori
domnule daca ai instalat windowsul cum cred ca ai, treaba e chiar simpla
intra in programul PAINT care vine odata cu windowsul si din bara de sus in capitolul IMAGE foloseste functia STRECH , acolo poti reduce cum te taie capul .
Bineinteles ca trebuie sa deschizi si poza prima data
in alta ordine de idei am observat ca tot vi se fac oferte. Cam ciudat va spun. In sensul ca dupa cunostiintele mele de ebay.fr ECU sunt destul de bine cotate, asa la gramada mai rar. Fiecare piesa e analizata in functie de MONETARIE, starea in care se afla etc. Oricum piesele trebuie tratate cu mare, mare grija. Am vazut piese asemanatoare ca an si stare vandute cu preturi de la 35 la 80 de EURO in functie de dispoziţia pieţei si calitatea anuntului.
Raritatiile pot ajunge la preturi exorbitante.
.
cel mai bun ghid al preturilor e bineinteles ebay.fr. Acolo se vand sute de piese de felul asta pe saptamana.
intra in programul PAINT care vine odata cu windowsul si din bara de sus in capitolul IMAGE foloseste functia STRECH , acolo poti reduce cum te taie capul .
Bineinteles ca trebuie sa deschizi si poza prima data
in alta ordine de idei am observat ca tot vi se fac oferte. Cam ciudat va spun. In sensul ca dupa cunostiintele mele de ebay.fr ECU sunt destul de bine cotate, asa la gramada mai rar. Fiecare piesa e analizata in functie de MONETARIE, starea in care se afla etc. Oricum piesele trebuie tratate cu mare, mare grija. Am vazut piese asemanatoare ca an si stare vandute cu preturi de la 35 la 80 de EURO in functie de dispoziţia pieţei si calitatea anuntului.
Raritatiile pot ajunge la preturi exorbitante.
cel mai bun ghid al preturilor e bineinteles ebay.fr. Acolo se vand sute de piese de felul asta pe saptamana.
multumesc dle jones pt sfaturi acestea sint piesele ...dupa cum am spus anterior multi colectori din spania renunta sau vind la preturi negociabile piesele din diferite tari pt mine cel putin suma imi pare mica din aceste motive caut parerea domnilor cu experienta de pe forum multumesc inca odata pt ajutor
- Fişiere ataşate
-
- IMG_1271.JPG (311.2 KiB) Vizualizat de 3840 ori
-
- IMG_1272.JPG (438.22 KiB) Vizualizat de 3840 ori
da am observat ca spanioli au unele dintre cele mai bune preturi la monede.
Probabil are legatura si cu situatia economica generala din Spania.
O evaluare cat de cat a lotului mie personal mi-ar lua o saptamana. Sincer nu stiu sa fie vreun coletionar care dintr-o uitatura sa iti spuna un pret. La noi in Romania preturile sunt astronomice la astfel de piese (peste 250 de ron) dar nu sunt convins ca a cumparat cineva la preturile astea.
De curiozitate cam la ce suma o a fost oferta pentru 15 ECU?
Probabil are legatura si cu situatia economica generala din Spania.
O evaluare cat de cat a lotului mie personal mi-ar lua o saptamana. Sincer nu stiu sa fie vreun coletionar care dintr-o uitatura sa iti spuna un pret. La noi in Romania preturile sunt astronomice la astfel de piese (peste 250 de ron) dar nu sunt convins ca a cumparat cineva la preturile astea.
De curiozitate cam la ce suma o a fost oferta pentru 15 ECU?
hristos a inviat...
dl jones dupa cum am vazut pe CoinsArchives piesa din 1726 are un pret de incepere 100 euro si o estimatie de 150 oricum diferenta cu abay.fr e enorma ultima licitatie de luna trecuta a fost e 352 euro...oricum lotul a fost cumparat de altcineva cu 1550 euro cele 15 piese a oferit cu 150 euro mai mult ca mine si regret ca nu am fost mai rapid...acum astept sa vad ce lot mai scoate la vinzare ....multumesc tuturor pt ajutor
V-ar deranja daca va intreb cand ati inceput sa colectionati monede?marian 69 scrie:rectific....piesa lud xv 1726 in coins archives estimata la 1250 euro
....estimata la 1250 de euro si nevanduta.Observati insa diferenta de calitate intre moneda postata din dvs si cea din Kunker??
http://www.coinarchives.com/w/lotviewer ... e4a784d181
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
TARE FAZA, Fara suparare sper,
da e o chestiune de dezbatut, piesele VF si XF sunt foarte rare.
A durat mult mult pana cand am realizat ca o MONEDA poate avea pret de 30 de euro F, 60 VF, si 1000 Euro un XF.
Explicatia e numarul de piese in starea respectiva daca F sunt cateva mii, XF cateva sute , iar XF sunt cateva zeci.
in alta ordine de idei la 1500 de euro pentru un lot de 15 ECU fara raritati e un pret bun dar nu e o ocazie .
La gramada sau lot cred un pret corect e undeva la 80% din suma totala a pieselor.
da e o chestiune de dezbatut, piesele VF si XF sunt foarte rare.
A durat mult mult pana cand am realizat ca o MONEDA poate avea pret de 30 de euro F, 60 VF, si 1000 Euro un XF.
Explicatia e numarul de piese in starea respectiva daca F sunt cateva mii, XF cateva sute , iar XF sunt cateva zeci.
in alta ordine de idei la 1500 de euro pentru un lot de 15 ECU fara raritati e un pret bun dar nu e o ocazie .
La gramada sau lot cred un pret corect e undeva la 80% din suma totala a pieselor.