Proba Euro ROMANIA

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

saankarite

Proba Euro ROMANIA

Mesaj de saankarite »

A aparut pe Okazii.ro. Cat e de "oficiala" aceasta proba si cu ce ocazie a aparut? Sincer, nu am auzit niciodata vorbindu-se despre asta.

http://www.okazii.ro/catalog/2488071/ob ... #div_photo
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

O fi din seria de 'probe' romanesti care sa gasesc si pe ebay din belsug.
Nu inteleg un lucru: piese unicat, editie limitata? Cum vine asta? Ori e editie limitata ori e unicat.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Aldor scrie: Nu inteleg un lucru: piese unicat, editie limitata? Cum vine asta? Ori e editie limitata ori e unicat.
Intradevar, asta da reclama. Si un pret ...
Mircea

Mesaj de Mircea »

Domnul Aldor,
Unul din cei care vind "probe" romanesti pe e-Bay activeaza pe forumul acesta. De ce nu il intrebati direct si oficial in calitate de administrator, in numele tuturor numismatilor de buna credinta care ar fi interesati de adevarate probe si erori numismatice, ce anume vinde el?
skortzy

Mesaj de skortzy »

Referitor la monedele euro romanesti...S-ar putea sa fie la fel de urate ca banii actuali:
LEGE NUMAR: 102 DIN 21/09/92 privind stema tarii si sigiliul statului
ART. 4
Stema Romaniei va fi reprodusa pe sigiliile autoritatilor publice, pe acte oficiale, pe imprimatele si placile indicatoare ale edificiilor acestora, pe moneda nationala si pe alte semne monetare emise de Romania, pe insemnele si pe unele accesorii ale uniformelor militare, in conditiile stabilite de Guvernul Romaniei.
Asadar, daca nu schimbam legea, cred ca pe revers vom pune stema si, eventual, niste stelute :) Poate se va scrie si ROMANIA (fara diacritice) ;)
banivechi

Mesaj de banivechi »

Mie mi-ar place o moneda de 1 cent cu Ginditorul de la Hamangia, si 2 euro cu steagul lui Decebal. Iar pe monedele divizionare ar fi o chestie faina sa apara si denominarea "Bani" la fel ca la greci. Fara steme si alte brizbrizuri balcanice...
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

banivechi scrie:Mie mi-ar place o moneda de 1 cent cu Ginditorul de la Hamangia, si 2 euro cu steagul lui Decebal. Iar pe monedele divizionare ar fi o chestie faina sa apara si denominarea "Bani" la fel ca la greci. Fara steme si alte brizbrizuri balcanice...
Ar chiar frumos...
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mircea scrie:Domnul Aldor,
Unul din cei care vind "probe" romanesti pe e-Bay activeaza pe forumul acesta. De ce nu il intrebati direct si oficial in calitate de administrator, in numele tuturor numismatilor de buna credinta care ar fi interesati de adevarate probe si erori numismatice, ce anume vinde el?
Va referiti la userul 'teflo' de pe ebay?
vasil

Mesaj de vasil »

Teflo nu e Exodus? Cel cu 100 lei 1906..
PRONUMISMATICA
Site Admin

Ba da.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Atunci este o problema undeva, este cumva inchizitia la lucru, nu eram la curent? Iar MOLARIU daca ai probleme sau lucruri neclarificate ne putem intilni la TOREX in Februarie.......iti evit sa te mai deplasezi pina la Montreal
Acum se dezvaluie si atacurile la numele meu de VASIL prietenul lui Mircea(MOLARIU777 pe Ebay) S.A.M.D.........e clar ca apa de munte!
:roll:
vasil

Mesaj de vasil »

Exodus, pe cuvantul meu ca esti hazliu....Ai avea un loc de cinste in "Comedia Umana".
florin232

Mesaj de florin232 »

Hai sa nu ne certam iar si sa folosim forumul in scopul pentru care a fost creat! Propun o chestie: de acum incolo cine se cearta sa foloseasca macar PM-ul.
Exodus

Mesaj de Exodus »

Hai las-o balta........sti ceva nu esti hazliu de loc.......chiar incepi sa-mi cazi pe nervi........
Ai o problema sau ce?

Va voir de tes problemes et fiche-moi donc la paix!
Je m'exprimes mieux en français alors parle avec moi en français si tu as des problèmes personnels avec moi, est-ce que c'est compris!

Eu incerc sa raspund la intrebari sau sa ajut, iar altii, prin pura invidie isi pierd timpul a face anchete si inchizitii pe membri, o pierdere de timp monumentala!

Domnule Aldor, v-am mai cerut o data sa puneti capat la acest fel de subiect si asaranment pe membrii in particular, atacindu-se de numele lor SAMD, fara dovezi sau pentru a gasi nozi in papura. Nu vad cu ce ajuta la numismatica si mai ales acestui forum.
Din cîte vad am fost batjocorit la sfîrsitul anului si acum sînt atacat la inceputul lui........foarte frumos
Va multumesc. :cry: :cry:
Exodus

Mesaj de Exodus »

florin232 scrie:Hai sa nu ne certam iar si sa folosim forumul in scopul pentru care a fost creat! Propun o chestie: de acum incolo cine se cearta sa foloseasca macar PM-ul.
Dar nu vezi Florine ca nici macar nu se sinchisest sa utilizeze PM pentru ca nu am ce sa le raspund.........nu-i cunosc dar vad ca ei au ceva sa-mi reproseze......nu vreau sa aud de ei...asa ca ei posteaza aici direct pentru a atrage atentia si poate ''admiratia'' altora....cea ce ma mira :!: :!: :!: :!:
Ultima oară modificat 02 Ian 2007, 19:31 de către Exodus, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns