I-am mai sugerat lui Aldor sa actualizeze versiunea forumului in phpbb3, mai demult si mi-a zis urmatoarele:
Stiu ca convertirea forumului poate dura ceva timp, avand in vedere ca forumul are multe subiecte, raspunsuri si utilizatori inregistrati etc.Trecerea de pe phpbb2 pe 3 nu se poate face din 2 click-uri. Daca aveam cateva ore la dispozitie probabil faceam schimbarile de mult, dar ultima data cand am avut timp liber, inca nu exista phpbb3.
Dar totusi, ar trebui sa va faceti putin timp liber pentru a actualiza. Sunt multe bug-uri in phpbb2, si din cate am auzit securitatea lui este extrem de slaba.
phpbb3 este gratuit oricum, tot ce va costa sunt doar cateva ore. Convertorul din phpbb2 in phpbb3 se afla intr-o copie phpbb3, deocamdata. Va fi inlaturat cand phpbb 3.1.0 va fi lansat.
Daca nu actualizati forumul, macar aveti grija de tema ! Mi-se pare ne-profesionala si plina de errori. De exemplu numerele pentru Răspunsuri/Vizualizări apar impreunate.
Ar fi usor de reparat daca ati adauga float: left; in clasa .postdetails, de exemplu, tot nu ar artata grozav.
Sper ca nu mi-o luati in nume de rau cu sugestiile. Aveti un continut bun pe forum, dar softul si design-ul lasa de dorit din pacate.
Sper sa va faceti timp pentru a actualizatiza forumul, candva....