Scribd: Bancnote-Romanesti de Altadata
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Scribd: Bancnote-Romanesti de Altadata
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
... pai cred ca ar trebui sa consideram ca este o colectie frumusica de poze aranjate cronologic ... tocmai buna pentru un incepator sau pentru diferite exemple...
Nimic deosebit dl (presupun domn) Iason... nimic comparabil cu ceea ce expuneti dumneavoatra.
Repet:
Pur si simplu ceva folositor unui incepator sau cuiva care vrea sa foloseasca o imagine publica...
In final noi ne plangem de cei care dovedesc lipsa de educatie numismatica, etc etc.
Eu cred ca un astfel de document poate sadi samanta unui hobby...
Dl Iason, credeti ca am facut ceva rau sau nefolositor?
Daca da apoi imi cer scuze si daca chiar este ceva rau apoi administratorii pot sterge postul.
Nimic deosebit dl (presupun domn) Iason... nimic comparabil cu ceea ce expuneti dumneavoatra.
Repet:
Pur si simplu ceva folositor unui incepator sau cuiva care vrea sa foloseasca o imagine publica...
In final noi ne plangem de cei care dovedesc lipsa de educatie numismatica, etc etc.
Eu cred ca un astfel de document poate sadi samanta unui hobby...
Dl Iason, credeti ca am facut ceva rau sau nefolositor?
Daca da apoi imi cer scuze si daca chiar este ceva rau apoi administratorii pot sterge postul.
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
Nici vorba ca ati facut ceva rau sau nefolositor, am pus intrebarea deorece ati scris doar linkul, fara sa adaugati sau sa comentati ceva.
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!