Cabinet pentru monede

Moderatori: Deus, Comboloi

gomez99
**
**

Mesaj de gomez99 »

pentru separatoare m-as gindi la pluta sau la balsa. se gasesc in foi standard de 1-2-3 mm grosime si se taie usor cu o preducea sau o dalta semirotunda.
pluta vopsita arata chiar foarte frumos dupa parerea mea, dar modelul ar putea 'fura' ochiul de la exponat, poate ca balsa care e mai terna s-ar potrivi mai bine.
nucul trebuie uscat bine, inca verde emana compusi de iod. nu mult, dar intr-un spatiu inchis se acumuleaza.
Mateiciuc

Mesaj de Mateiciuc »

gomez99 scrie:...
nucul trebuie uscat bine, inca verde emana compusi de iod. nu mult, dar intr-un spatiu inchis se acumuleaza.

Binenteles ca lemnul trebuie sa fie foarte bine uscat inainte de a fi lucrat (stiu un mester care are de 4 ani in podul casei dulapi de nuc)
...stim cu toti ca orice lemn daca nu-i uscat bine...rezultatul lucrari (in putin timp) este de doi bani ;)
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
gomez99
**
**

Mesaj de gomez99 »

eu mi-am permis sa insist pe nuc din cauza iodului. meseriasii de obicei se gindesc numai la aspectul tehnic, la faptul ca lemnul verde lucreaza dupa ce e pus in opera. aici insa e vorba de depozitat metale si hirtie care ar putea fi afectate chimic.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

Inca un cabinet, usile nu le-am montat inca, urmeaza sa o fac dupa ce gasesc holsuruburile. A fost in totalitate restaurat, a calatorit din Romania pana in Grecia, s-a intors inapoi dupa care a trecut Carpatii...
Fişiere ataşate
IMG_5295.JPG
IMG_5295.JPG (166.16 KiB) Vizualizat de 8698 ori
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
ionyk

Mesaj de ionyk »

Wow, splendid!! Felicitari.
sagatham
Timis

Mesaj de Timis »

marcus aurelius scrie:Inca un cabinet, usile nu le-am montat inca, urmeaza sa o fac dupa ce gasesc holsuruburile. A fost in totalitate restaurat, a calatorit din Romania pana in Grecia, s-a intors inapoi dupa care a trecut Carpatii...
Daca este de vanzare si care este pretul ?
marcus aurelius

Nu, nu este de vanzare, de abia am inceput sa ma bucur de el. inca nu am apucat nici macar sa pun piese in el.
marcus aurelius

Si in fine, cu usile puse, mai lipsesc manerele de sus.
Fişiere ataşate
IMG_5300.JPG
IMG_5300.JPG (123.31 KiB) Vizualizat de 8577 ori
Scrie răspuns