Vand monede BNR

Doriți să vindeți o piesă? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Încuiat
vv94
*
*

Vand monede BNR

Mesaj de vv94 »

Vand urmatoarea lista de monede emise de BNR:

- Set numismatic dedicat poetului latin Publius Ovidius Naso (Aur 6.45 g + Argint 15.55 g + Tombac CUprat 25.5g)
- 140 de ani de la înfiint,area Academiei Române (Aur 6.45 g)
- Set numismatic dedicat Summitului NATO de la Bucureşti ((Aur 6.45 g + Argint 15.55 g + Tombac CUprat 25.5g) - 2 seturi
- rhytonului de la Poroina (Aur 1.24) - 3 monede
- 100 de ani de la Expediţia antarctică a navei Belgica 1897-1899 cu participarea naturalistului român Emil Racoviţă (Argint 31.103g)
- Istoria aurului - Vulturul de la Apahida (aur 1.24 g)
- Centenarul Societăţii numismatice române (Argint 31.103 g)
- 125 de ani de la înfiinţarea BNR (Argint 31.103 g)
- Conferinţa mondială F.A.O. Roma 1996 (Argint 31.103 g)
- Inaugurarea Muzeului BNR (Argint 31.103 g)
- Aniversarea independenţei de stat a României (Argint 31.103 g)

- 540 de ani de la prima atestare a orasului Bucuresti pe un document din - 1459 semnat de catre domnitorul Vlad Tepes (Tombac platinat 31.103g)
- Vlad Dracul - Domn al Tarii Romanesti 1435 - 1439 (Tombac platinat 31.103g)
- Castelul Bran - Dracula - Price of Wallachia (Tombac platinat 31.103g)
- 125 de ani de la nasterea lui Constantin Brancusi (Tombac platinat 31.103g)
- Constantin Brancusi - Piatra de hotar (Tombac platinat 31.103g)
- Eugeniu Carada - Ziditorul Bancii Nationale a Romaniei (Tombac platinat 31.103g)
- Medalie dedicata Papei Ioan Paul al II-lea (Tombac platinat 15.55g)
- Medalie dedicata aniversarii a 250 ani de la nasterea lui Mozart (Tombac platinat 15.55gg)

Preturi (inclusiv casetele BNR)
- aur 1.224 g - 300 lei
- aur 6.42 g - 1500 lei
- argint - intre 150 si 200
- Tombac 70- 100 lei
Naenia

Mesaj de Naenia »

Aveti PM
Muzica nu inseamna nimic daca audienta nu aude.
Anugama
**
**

Mesaj de Anugama »

aveti si de la mine mesaj.astept raspuns.stima
flavius_vg

Buna ziua

Mesaj de flavius_vg »

V-am expediat un mesaj. Multumesc.
flavius_vg

Buna ziua

Mesaj de flavius_vg »

V-am trimis un mesaj pe PM care am vazut acum ca nu a fost transmis si se afla in cutiuta mea cu mesaje in asteptare. Din ce motive, nu stiu.
Ideea este ca sunt interesat de moneda de 1,22 grame. Va rog sa-mi spuneti care ar fi pretul acesteia cu transport inclus. Va multumesc.
skortzy

Mesaj de skortzy »

Din surse "demne de incredere", pot sa spun ca monedele colegului de forum s-au vandut.
flavius_vg

Mesaj de flavius_vg »

Sursele dvoastra or fi demne de incredere, si poate o fi vindut toate monedele, dar se pare ca vinzatorul nici macar bunul simt de a raspunde nu-l are. Deci se va bucura de "toata increderea noastra".
banivechi

Mesaj de banivechi »

flavius_vg scrie:Sursele dvoastra or fi demne de incredere, si poate o fi vindut toate monedele, dar se pare ca vinzatorul nici macar bunul simt de a raspunde nu-l are. Deci se va bucura de "toata increderea noastra".
Faptul ca omul a intrat o singura data pe forum nu denota lipsa de bun simt. A anuntat ca vinde ceva, probabil ca a si vindut repede marfa, din punctul sau de vedere cazul e inchis. Sau aveti pretentia ca cineva dupa ce a vindut tot ce era in anunt sa mai intre din cind in cind sa vada daca mai are mesaje?
Plus ca nu intotdeauna cind intri pe forum sint colorate topicurile modificate de la ultima vizita si poti scapa foarte usor o discutie.
flavius_vg

Mesaj de flavius_vg »

banivechi scrie:
flavius_vg scrie:Sursele dvoastra or fi demne de incredere, si poate o fi vindut toate monedele, dar se pare ca vinzatorul nici macar bunul simt de a raspunde nu-l are. Deci se va bucura de "toata increderea noastra".
Faptul ca omul a intrat o singura data pe forum nu denota lipsa de bun simt. A anuntat ca vinde ceva, probabil ca a si vindut repede marfa, din punctul sau de vedere cazul e inchis. Sau aveti pretentia ca cineva dupa ce a vindut tot ce era in anunt sa mai intre din cind in cind sa vada daca mai are mesaje?
Plus ca nu intotdeauna cind intri pe forum sint colorate topicurile modificate de la ultima vizita si poti scapa foarte usor o discutie.
Daca postezi un anunt de vinzare, in momentul in care nu mai ai produsul faci o remarca de genul Topic inchis sau Produs vindut. Asa mi se pare corect. Ca nu o fac toti, se poate vedea mai sus. Si daca ar face-o nu am mai avea noi subiect de discutie acum.
Ca o concluzie: Cind nu mai ai produsul, anunta ca poate altii asteapta un mesaj de la tine.
Încuiat