Modalitati de plata

Moderatori: Deus, Comboloi

PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Eu am folosit moneybookers si este foarte bun. Prima data cand iti incarci contul de pe card e mai greoi, ca trebuie sa-ti verifice cardul (daca e chiar al tau) si dureaza ceva. Dar in rest e foarte simplu, rapid si sigur.
adib

Mesaj de adib »

L-am folosit si eu in tranzactii externe.Este excelent : rapid , sigur. Din pacate nu este acceptat de foarte multi vanzatori (unii chiar nu au auzit niciodata de el si il confunda cu moneygram :lol: )
Insa cu timpul e adevarat ca poate deveni o alternativa foarte buna la Paypal . Pentru intern poate fi insa uneori dezavantajos pentru ca tranzactiile se fac in valuta , prin conturile moneybookers Londra iar cursul nu se suprapune totdeauna peste cel bancar.
saankarite

Mesaj de saankarite »

in romania mai este si www.leuvirtual.ro.

Eu l-am folosit pentru plati pe magazine virtuale in strainatate. E foarte simplu de utilizat si taxele sunt foarte mici.. dezavantajul e ca nu prea e cunoscut! :(
gitza
**
**

Mesaj de gitza »

L-am folosit si eu in tranzactii externe.Este excelent : rapid , sigur. Din pacate nu este acceptat de foarte multi vanzatori (unii chiar nu au auzit niciodata de el si il confunda cu moneygram )
este acceptat de cei care au pe langa paypal si "other payment methods" sau trebuie intrebat vanzatorul daca accepta?
gitza
**
**

Mesaj de gitza »

Eu cred ca tre de intrebat...
asta nu-i chiar bine pt cumparator.... daca-l intrebi inseamna ca esti interesat de piesa...
PRONUMISMATICA
Site Admin

gitza scrie:
Eu cred ca tre de intrebat...
asta nu-i chiar bine pt cumparator.... daca-l intrebi inseamna ca esti interesat de piesa...
Dar tot nu inteleg, de ce nu e bine sa intrebi?
Altfel risti sa licitezi si ai tot felul de probleme cu plata. pentru ca sunt unii care accepta numai paypal, altii numai transfer, etc.
gitza
**
**

Mesaj de gitza »

Pai daca nu esti interesat, ce mai conteaza ce modalitati de plata accepta ?
pai eu fireste ca sunt interesat, dar nu trebuie sa anunt asta vanzatorului, care, de obicei in cazuri din astea reactioneaza imediat (apar cateva licitatii care ridica pretul). ceva de genul.... :)
adib

Mesaj de adib »

gitza scrie:
este acceptat de cei care au pe langa paypal si "other payment methods" sau trebuie intrebat vanzatorul daca accepta?
Trebuie intotdeuna intrebat daca accepta aceasta modalitate de plata . Explicatia vine din faptul ca pe de o parte destul de multi nu stiu despre ce este vorba (ori nu au auzit niciodata , ori confunda cu moneygram) .Pe de alta parte " Other payment methods" inseamna si virament bancar ,cash ,....
gitza
**
**

Mesaj de gitza »

Cumparam de pe okazii si platim prin PR, cand exista moneybookers.com sau www.leuvirtual.ro
pai atata timp cat e mai ieftina solutia de plata ramburs....
o plata ramburs ridica costul coletului cu aprox 1 euro. Ori la moneybookers cred ca te costa mai mult toate comisioanele de transfer. plus ca supurtul online la bancile din romania este cvasiinexistent, sau la niste preturi care nu renteaza. deci e greu de verificat cate o alimentare de cont. si sa faci drumuri la banca pt orice alimentare de cont moneybookers iar nu-i OK. Si mai ai si o limitare de 250euro la 6 luni, daca nu ma insel.
Nu am studiat solutia leuvirtual, dar o sa incerc.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Asta cu plata ramburs sa stiti ca nu prea exista in strainatate. In general se cere plata in avans.
Scrie răspuns