Modalitati de plata
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
L-am folosit si eu in tranzactii externe.Este excelent : rapid , sigur. Din pacate nu este acceptat de foarte multi vanzatori (unii chiar nu au auzit niciodata de el si il confunda cu moneygram
)
Insa cu timpul e adevarat ca poate deveni o alternativa foarte buna la Paypal . Pentru intern poate fi insa uneori dezavantajos pentru ca tranzactiile se fac in valuta , prin conturile moneybookers Londra iar cursul nu se suprapune totdeauna peste cel bancar.
Insa cu timpul e adevarat ca poate deveni o alternativa foarte buna la Paypal . Pentru intern poate fi insa uneori dezavantajos pentru ca tranzactiile se fac in valuta , prin conturile moneybookers Londra iar cursul nu se suprapune totdeauna peste cel bancar.
- saankarite

in romania mai este si www.leuvirtual.ro.
Eu l-am folosit pentru plati pe magazine virtuale in strainatate. E foarte simplu de utilizat si taxele sunt foarte mici.. dezavantajul e ca nu prea e cunoscut!
Eu l-am folosit pentru plati pe magazine virtuale in strainatate. E foarte simplu de utilizat si taxele sunt foarte mici.. dezavantajul e ca nu prea e cunoscut!
este acceptat de cei care au pe langa paypal si "other payment methods" sau trebuie intrebat vanzatorul daca accepta?L-am folosit si eu in tranzactii externe.Este excelent : rapid , sigur. Din pacate nu este acceptat de foarte multi vanzatori (unii chiar nu au auzit niciodata de el si il confunda cu moneygram )
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Dar tot nu inteleg, de ce nu e bine sa intrebi?gitza scrie:asta nu-i chiar bine pt cumparator.... daca-l intrebi inseamna ca esti interesat de piesa...Eu cred ca tre de intrebat...
Altfel risti sa licitezi si ai tot felul de probleme cu plata. pentru ca sunt unii care accepta numai paypal, altii numai transfer, etc.
Trebuie intotdeuna intrebat daca accepta aceasta modalitate de plata . Explicatia vine din faptul ca pe de o parte destul de multi nu stiu despre ce este vorba (ori nu au auzit niciodata , ori confunda cu moneygram) .Pe de alta parte " Other payment methods" inseamna si virament bancar ,cash ,....gitza scrie:este acceptat de cei care au pe langa paypal si "other payment methods" sau trebuie intrebat vanzatorul daca accepta?
pai atata timp cat e mai ieftina solutia de plata ramburs....Cumparam de pe okazii si platim prin PR, cand exista moneybookers.com sau www.leuvirtual.ro
o plata ramburs ridica costul coletului cu aprox 1 euro. Ori la moneybookers cred ca te costa mai mult toate comisioanele de transfer. plus ca supurtul online la bancile din romania este cvasiinexistent, sau la niste preturi care nu renteaza. deci e greu de verificat cate o alimentare de cont. si sa faci drumuri la banca pt orice alimentare de cont moneybookers iar nu-i OK. Si mai ai si o limitare de 250euro la 6 luni, daca nu ma insel.
Nu am studiat solutia leuvirtual, dar o sa incerc.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin