Pentru ... prietenii monedelor tip SADAGURA
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, BogdanC
-
bolsevicul
- nou in forum

-
bolsevicul
- nou in forum

-
kommodore_ss

-
kommodore_ss

Nu, e usoara.
Multumesc.
PS: Vanzator nu Vinzator.
Multumesc.
Ultima oară modificat 18 Noi 2013, 21:09 de către kommodore_ss, modificat 1 dată în total.
Eu folosesc grafia pe care am invatat-o la scoala. Sint convins ca oricine intelege ca "sint" sau "vinzator" e acelasi lucru cu actualele" Sunt" sau "vanzator". E o mare diferenta intre a folosi grafia dinainte de '89 si derapajele cuiva care face confuzie de termeni.kommodore_ss scrie:Nu, e usoara.
Multumesc.
Eu folosesc grafia pe care am invatat-o la scoala. Sint convins ca oricine intelege ca "sint" sau "vinzator" e acelasi lucru cu actualele" Sunt" sau "vanzator". E o mare diferenta intre a folosi grafia dinainte de '89 si derapajele cuiva care face confuzie de termeni.kommodore_ss scrie:Nu, e usoara.
Multumesc.
Multumesc.
-
kommodore_ss

N-am facut nici o confuzie, am intrebat ce pret are si daca este vreo varietate.
Mi-ati raspuns "Varietatea e una, varianta e alta" pai si aspirator e alta.
La fel si pretul, poate m-am referit la ce pret pot obtine pe aceasta moneda.
Corect este "sunt" si "vanzator" .
Nu conteaza ce ati invatat in trecut, daca acum este gresit.
Corect este "E o mare diferenta intre a folosi grafia de dinainte de '93 si derapajele cuiva care face confuzie de termeni.
Cam asta fost lectia de limba romana.
Am cam deviat de la subiect.
La fel si pretul, poate m-am referit la ce pret pot obtine pe aceasta moneda.
Corect este "sunt" si "vanzator" .
Nu conteaza ce ati invatat in trecut, daca acum este gresit.
Corect este "E o mare diferenta intre a folosi grafia de dinainte de '93 si derapajele cuiva care face confuzie de termeni.
Cam asta fost lectia de limba romana.
Am cam deviat de la subiect.
Continui sa am convingerea ca o moneda poate avea variante, nu varietati. Tot asa, daca intreb parerea cuiva avizat, cer informatii despre valoarea unei monede. Despre pret il intreb doar pe vinzator. Cit despre grafia actuala, prefer sa pastrez pentru mine parerea asupra utilitatii modificarilor facute de Academia Romana in ultimii ani...kommodore_ss scrie:N-am facut nici o confuzie, am intrebat ce pret are si daca este vreo varietate.
Nu a fost un reproș . Chiar nu am reușit să scriu așa cum am vrut . Poate am încurcat setările .banivechi scrie:Eu folosesc grafia pe care am invatat-o la scoala. Sint convins ca oricine intelege ca "sint" sau "vinzator" e acelasi lucru cu actualele" Sunt" sau "vanzator". E o mare diferenta intre a folosi grafia dinainte de '89 si derapajele cuiva care face confuzie de termeni.kommodore_ss scrie:Nu, e usoara.
Multumesc.
Cam despre asta era vorba .
Pot apărea confuzii . Un exemplu simplu : roman ; român .
Dacă am deranjat, scuze, dar cred, că acum am fost bine înțeles .
A scrie românește este o datorie sfântă . Prea ne-au obligat unii în trecut să ne uităm originile .
O seară liniștită .
" I would rather live with her on Gyara , than without her in the palace "
Antoninus Pius
Antoninus Pius
Re: Pentru ... prietenii monedelor tip SADAGURA
o noua stanta de revers la 1774 ?