Insigna Aviatie
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Insigna Aviatie
Buna seara,
As dori o identificare si un pret estimativ pentru aceasta insigna aviate, probabil civila.
Va multumesc
As dori o identificare si un pret estimativ pentru aceasta insigna aviate, probabil civila.
Va multumesc
Re: Insigna Aviatie
o insigna MILITARA acordata cu ocazia unui concurs aviatic intre statele semnatare ale tratatului de la varsovia. undeva prin anii '70.
un pret estimativ nu va pot oferi pentru ca sunt interesat de piesa si as putea fi subiectiv.
daca doriti sa o vindeti, astept un PM.
un pret estimativ nu va pot oferi pentru ca sunt interesat de piesa si as putea fi subiectiv.
daca doriti sa o vindeti, astept un PM.
-
Raskolnikov21

[quote="berendei"]o insigna MILITARA acordata cu ocazia unui concurs aviatic intre statele semnatare ale tratatului de la varsovia. undeva prin [b]anii '70.[/b]
daca doriti sa o vindeti, astept un PM.[/quote]
Are totusi stema R.P.R....
daca doriti sa o vindeti, astept un PM.[/quote]
Are totusi stema R.P.R....
Eu vad RSR.

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
RSR, fara stea sus, deasupra razelor, interesant.
Ba. Eu in partea stanga, vad 2 raze. Nu sunt proeminente, dar din foto eu asa vad. Poate posesorul, va face foto cu detaliu la stema si ne lamurim, nu? 

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Eu vad RSR si jumatate de stea pe stanga
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
- tripleseven