Timbre nedantelate
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
-
george_s321

Timbre nedantelate
Buna ziua.Poate cineva sa imi dea cateva informatii despre urmatoarele timbre si eventual o cota a lor.Starea nu este impecabila.Multumesc.
Re: Timbre nedantelate
Este vorba de 4 colite din 3 emisiuni diferite, astfel:
1) Majadahonda (1941) - nr. lista Romfilatelia: L.P. 142 IV
2) Duca Voda Hatmanul Ucrainei (1941) - L.P. 144 II (2 din cele 3 colite emise la aceasta serie)
3) Consiliul de Patronaj (1943) - L.P. 154 II
Poze sunt neclare si nu se pot evalua corect dpdv calitativ, desi unele pliuri se pot observa cu ochiul liber.
Ca si parere personala ... nu veti da o lovitura financiara cu ele!
1) Majadahonda (1941) - nr. lista Romfilatelia: L.P. 142 IV
2) Duca Voda Hatmanul Ucrainei (1941) - L.P. 144 II (2 din cele 3 colite emise la aceasta serie)
3) Consiliul de Patronaj (1943) - L.P. 154 II
Poze sunt neclare si nu se pot evalua corect dpdv calitativ, desi unele pliuri se pot observa cu ochiul liber.
Ca si parere personala ... nu veti da o lovitura financiara cu ele!
-
george_s321

Multumesc pentru raspuns.In ce priveste valoarea am surprins la Perla acum ceva timp o negociere care m-a cam lamurit cat valoreaza timbrele in general: "15 bani bucata e mult,iti dau 7 bani pe bucata"
Ceea ce ati auzit ("cu 15 bani/ 7 bani") nu e valabil pentru colitele Dvs. Cel putin pentru prima. Din pacate, din poze mai greu sa-ti faci o parere.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Nici celelalte nu-s colite de 15 bani.
Din pacate in starea asta nu stiu daca le-ar pune cineva in colectie.
In stare perfecta Majadahonda este in jur de 200RON, setul complet de colite Transnistria (sunt 3) este cam 150RON. Cealalta colita este mai ieftina.
Din pacate in starea asta nu stiu daca le-ar pune cineva in colectie.
In stare perfecta Majadahonda este in jur de 200RON, setul complet de colite Transnistria (sunt 3) este cam 150RON. Cealalta colita este mai ieftina.