Rog identificare

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

Scrie răspuns
crstn_dc
**
**

Rog identificare

Mesaj de crstn_dc »

Daca si pt aceasta piesa(material??)ma poate ajuta cineva amabil.....m-as bucura tare mult....jur(i cross my heart) mi-am dat tot interesul...nu am gasit nimic!!!
Multumesc anticipat!!
Fişiere ataşate
20160314_173007.jpg
20160314_172944.jpg
popoviciliza

Re: Rog identificare

Mesaj de popoviciliza »

Riedinger Laurent a fost responsabil al atelierului de întreţinere aeronautică la Ecole militaire de l’air et de l’espace (Salon-de-Provence) în perioada August 2000 – August 2003 (exact perioada inscripţionată pe jeton)

Găsiţi pe LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/riedinger-l ... Token=JeJO): fotografia, un istoric complet al job-urilor sale şi descrierea exactă a atribuţiilor sale în calitatea de mai sus. Dacă vreţi să îi scrieţi (cred că va fi un şoc pentru dânsul), aveţi adresa de email în CV-ul de LinkedIn (vă trebuie cont).

Pentru informaţii despre şcoală puteţi merge pe http://new.ecole-air.fr/lecole/historique/ (sau wikipedia): este mereu în transformare şi s-a mutat în timp până a ajuns la Salon-en-Provence!

În ce priveşte obiectul propriu-zis, presupun că nu veţi mai găsi unul similar (cred că este un suvenir la plecarea din post, similar cu ce îşi mai dădeau cei de la monetărie la pensionare).

Ce am văzut serializate sunt:

- ştanţate
1.jpg
- insigne fără email
2.jpg
2.jpg (24.33 KiB) Vizualizat de 10161 ori
- insigne emailate
4.JPG
- breloc
3.jpg
- brodate
5.jpg
crstn_dc
**
**

Mesaj de crstn_dc »

Mii de scuze pt intarziere............va multumesc tare, tare mult............dupa documentarea d-vostra, extrem de detaliata si la subiect..........imi pun o intrebare retorica...........cum ajung aceste plachete. suveniruri atat de personale, in mainile 'francezilor" nostri tuciurii........am cumparat-o intr-un targ, de la un asemenea specimen!!
Stima ...si.....ma 'nclin!!
jones2m

Mesaj de jones2m »

de la gunoi de unde sunt culese si revandute.
popoviciliza

Mesaj de popoviciliza »

crstn_dc scrie:Mii de scuze pt intarziere............va multumesc tare, tare mult............dupa documentarea d-vostra, extrem de detaliata si la subiect..........imi pun o intrebare retorica...........cum ajung aceste plachete. suveniruri atat de personale, in mainile 'francezilor" nostri tuciurii........am cumparat-o intr-un targ, de la un asemenea specimen!!
Stima ...si.....ma 'nclin!!
Cu plăcere.
jones2m scrie:de la gunoi de unde sunt culese si revandute.
Posibil. Extras aerian din gunoiul bazei militare (deşi pe aeroporturi "nici pasărea nu zboară"). Sau titularul a rămas fără ea din neatenţie (de aceea ziceam că poate e de corespondat). Poate că a aruncat-o imediat ce a plecat de acolo, la nervi, că era sfârşit de contract (caz în care nu e de corespondat).
Ultima oară modificat 24 Apr 2016, 10:56 de către popoviciliza, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Am auzit si eu pe cineva la talcioc care printre alte prostii avea si o punga cu insigne si decoratii (comune) franceze relativ noi, zicea ca le-a gasit in gunoi in Franta. Deci avea si cateva decoratii in cutie.
Scrie răspuns