Tuturor colaboratorilor si colegilor de pe Forum ,multumiri pentru frumoasa colaborare din 2014,
multa sanatate ,si satisfactii in ce va propuneti .....
Un An Nou fericit !
Un calduros La Multi Ani si de pe tarimul raului Spree, impreuna cu urarea, ca macar odata-n viata s-aveti senzatia batranului Scrooge McDuck (germ: Onkel Dagobert) din poza atasata.
Dar totusi, ramane intrebarea (fara raspuns?): Ce-o sa se-ntample cu talerii mei, odata ce eu nu voi mai fi?
Fişiere ataşate
dago.JPG (65.73 KiB) Vizualizat de 22821 ori
Cu cat ne cunoastem mai putin, cu-atat mai buni suntem.
Am vazut acum cativa ani de pe o stanca un peisaj superb.Oare ce se va intampla cu el cand nu voi mai fi eu? Cineva care a cumparat cateva monede de la mine era incantat ca are baiat care e interesat de monede si l-am invidiat pe moment ca eu am doar fete.Dar mi-am dat seama mai tarziu ca farmecul e dat de cautare,de licitatii,de eforturi financiare.Daca am lasa cuiva o colectie mare i-am rapi bucuria de a invata si de a cauta,de a se zbate sa obtina o moneda.Bucuria de a obtine cu greu o moneda rara nu se compara cu mostenirea unei colectii mari.Amintirile si trairile sunt cele care raman si conteaza.An nou cu bucurii si fericire.As spune si cu achizitii deosebite dar la monede nu pot sa spun asta ca eu voi fi cu ochii pe ele si voi incerca sa ajung primul la ele.
Tuturor celor de pe Forum vă urez La Mulţi Ani!
Un an Nou 2016 cu cât mai multe împliniri şi multă Sănătate!
... şi să folosiţi cât mai bine 29.02.2016!