2007
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Nu, se da la negru, si e pe baza de liste de asteptare...vlahul scrie:Este de pe ''piata libera''?
Serios vorbind, am primit-o ca rest. 2 chiar; nu cred ca o sa fie lipsa de monede de 10 bani. Initial nici nu mi-am dat seama, dar la un alt magazin, cand vroiam sa platesc cu ele la randul meu mi-am dat seama de "comoara".
N-am trait degeaba astazi
Frumos. Oricum verificam fiecare moneda care o primesc. Asta-i un motiv in plus sa stresez pe toate lumea.
Apropo de 1 si 5 bani 2006. Am gasit in ltimele 2 zile cate 2 exemplare din fiecare la Kaufland. Eu zic ca s-a deschis robinetul la astea din 2006. De la inceputul lui februarie am gasit tot mai multe.
Apropo de 1 si 5 bani 2006. Am gasit in ltimele 2 zile cate 2 exemplare din fiecare la Kaufland. Eu zic ca s-a deschis robinetul la astea din 2006. De la inceputul lui februarie am gasit tot mai multe.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
-
cartelcoserv

- saankarite

O intrebare, putin offtopic.
Replica monedei de 20 lei 1868, apare atat pe siteul monetariei, cat si pe pliantul monedei cu "muchie zimtata". Pana acum am vazut cam 5 bucati din aceasta replica, procurate atat din sucursale BNR (cu certificat), cat si de pe piata neagra a MS (fara certificat). Toate piesele au muchia neteda.
Intrebarea e: a vazut (are) cineva moneda care sa prezinte muchia zimtata?
Replica monedei de 20 lei 1868, apare atat pe siteul monetariei, cat si pe pliantul monedei cu "muchie zimtata". Pana acum am vazut cam 5 bucati din aceasta replica, procurate atat din sucursale BNR (cu certificat), cat si de pe piata neagra a MS (fara certificat). Toate piesele au muchia neteda.
Intrebarea e: a vazut (are) cineva moneda care sa prezinte muchia zimtata?

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."