Evaluare bancnote romanesti (1917 - 2001)

Identificare monede și bancnote, prețuri, informații.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
Mihail Intaiul
nou in forum
nou in forum

Evaluare bancnote romanesti (1917 - 2001)

Mesaj de Mihail Intaiul »

Buna ziua!

Ma puteti, va rog, ajuta cu o estimare de bancnote romanesti?
Bancnotele sunt datate intre 1917 si 2001, iar starea (de la PR la UNC) sper ca reiese cu usurinta din foto.
As aprecia, de asemenea, sfatul dumneavoastra legat de vanzarea pieselor individual sau impreuna: care varianta ar fi mai rentabila?

Dat fiind numarul mare de foto (~130) si limitarile tehnice ale forumului, le-am uploadat aici
Din pacate, imgur a amestecat ordinea imaginilor, deci scuze pentru inconvenienta.
ambr0zie

Re: Evaluare bancnote romanesti (1917 - 2001)

Mesaj de ambr0zie »

Buna ziua.
Din pacate cele care sunt in stari bune sunt foarte comune, iar celelalte (din pacate, nici acelea mari raritati) sunt foarte slabe ca stare.

Tot ce am vazut eu interesant acolo au fost cateva bancnote Ferdinand 1917, are au cat de cat cautare, dar nu sunt in stari deosebite si nu stiu cati le-ar dori.
Interesante si dorite de incepatori ar putea fi 1000 lei 1950, 5 lei 1952, 1 leu 1920, dar, repet, starea nu e un avantaj.

Cred ca pe acelea le-ati putea vinde la bucata, cu restul nu stiu daca gasiti doritori.
La lot, cumparate pentru revanzare, veti primi o suma destul de mica.
Ultima oară modificat 13 Iun 2020, 17:03 de către ambr0zie, modificat de 2 ori în total.
nou in forum

Re: Evaluare bancnote romanesti (1917 - 2001)

Mesaj de Mihail Intaiul »

Va multumesc pentru timpul acordat, pentru evaluare si sfaturi!
Scrie răspuns