Iar utilizatorul "adams" care liciteaza din belsug la utilizatorul "bancnote" eu zic ca e aceeasi persoana. Pentru ca vad aceeasi greseala de ortografie la ambii utilizatori
Aplica-ti un watermark semitransparent peste imaginile de pe site si n-o sa se mai "inspire" nimeni. ... "celelante licitati" Si daca dupa noile reguli ortografice o fi corect???
Mi-ar lua destul de multe ore sa fac asta pentru fiecare imagine de pe site, timp pe care nu-l am. Dar cred ca o s-o fac pentru imaginile pe care o sa le incarc de acum incolo.
Aldor scrie:Mi-ar lua destul de multe ore sa fac asta pentru fiecare imagine de pe site, timp pe care nu-l am. Dar cred ca o s-o fac pentru imaginile pe care o sa le incarc de acum incolo.
Anunta-i pe cei de la okazii. Eu l-am ras acu' doi ani pe unul care mi-a ris in nas initial cind i-am atras atentia ca vinde monede care nu-i apartin... Un mail cu link-ul de unde a luat tipul poza e suficient.
Aldor scrie:Mi-ar lua destul de multe ore sa fac asta pentru fiecare imagine de pe site, timp pe care nu-l am. Dar cred ca o s-o fac pentru imaginile pe care o sa le incarc de acum incolo.
Anunta-i pe cei de la okazii. Eu l-am ras acu' doi ani pe unul care mi-a ris in nas initial cind i-am atras atentia ca vinde monede care nu-i apartin... Un mail cu link-ul de unde a luat tipul poza e suficient.
Le-am trimis doua mesaje. Nu am primit niciun raspuns.
Deci conform cu tipii astia povestea suna asa:
Vlad Tepes era prea ocupat colindand prin imprejurimi sa-i kilareasca pe diversi, si-n acest timp Mircea cel Batran batea monede in numele lui. Ei erau din Transilvania. Pe revers este blazonul familiei Dracul (!!!!!) iar ciocul vulturului e in forma de cruce http://www.vcoins.com/ancient/ancientre ... 57&large=0
berserkr scrie: Deci conform cu tipii astia povestea suna asa:
Vlad Tepes era prea ocupat colindand prin imprejurimi sa-i kilareasca pe diversi, si-n acest timp Mircea cel Batran batea monede in numele lui. Ei erau din Transilvania. Pe revers este blazonul familiei Dracul (!!!!!) iar ciocul vulturului e in forma de cruce http://www.vcoins.com/ancient/ancientre ... 57&large=0
E clar ca deja cultura este influentata de comert. Informatiile par sa se raspandeasca acum cu viteza reclamelor Se vede rolul negativ in lipsa de filtrare a informatiilor prezente in descrierile comerciantilor. Multi clameaza influenta negativa a cenzurii comuniste. Dar lucrurile se confunda foarte usor. Ar trebui sa se reglementeze cumva si la noi si afara calitatea informatiei. Oricum de la americani nu ma mira prea tare confuziile. de cand am auzit ca stiloul e inventat de un american (ca si tot ce exista pe lumea asta) mi-am dat seama ca ei prefera indoctrinarea realitatii. Sa mai spun ca ipochimenii aia (care vand exemplarul indicat de mine) sunt membrii unei organizatii care studiaza istoria? Uitati-va la prezentarea lor de la "about".