Licitatie pe sixbid

Monede România, monede străine.

Moderatori: Deus, Comboloi

capa

Re: Licitatie pe sixbid

Mesaj de capa »

Timis scrie: Repet ce am postat.
Moneda NU s-a vandut.
Degeaba doar repetati. De obicei inteleg din prima. Daca nu inteleg din prima si nu spuneti nimic in plus nu o sa inteleg nici din a doua.

Daca aveti detalii suplimentare, sunt pe receptie. Daca nu, ramane asa.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
ovidiu^

Mesaj de ovidiu^ »

Interesant este ca imaginile din licitatie sunt fara logo-ul romaniancoins, logo pe care, daca nu ma insel, l-au aplicat cu ani buni in urma. Sa fi salvat imaginile in trecut? O sa ii scriu de curiozitate sa vad daca si ce imi raspunde.
Legat de 20 bani 1905 as fi curios si eu sa se dea alte detalii in legatura cu vanzare ei si sa nu se lase o aura de mister care nu isi are locul intre noi. Eu de exemplu am fost cinstit si am postat patania mea, nu am inceput cu prostii gen feriti-va de magarus ca stiu eu ca aia e o piesa naspa. Deci daca aveti ceva de spus fceti-o altfel nu mai interveniti.
dsdev

Mesaj de dsdev »

Macar asta a pus o poza usor de recunoscunt, de pe romaniancoins :D

Acum vreun an a pus unu' pe OLX o moneda de 1 leu 1874 care din poze arata foarte bine, am pierdut o zi intreaga ca sa reusesc sa ma intalnesc cu el, iar cand ne-am intalnit a venit cu o moneda vai de mama ei, fara nici o legatura cu pozele. Asta desi il intrebasem la telefon daca e fix cea din poze si mi-a zis ca aia e. Si tot el era contrariat ca de ce nu o cumpar, ca e "ca cea din poze" adica tot 1 leu 74. Omul nu avea nici o legatura cu numismatica si foarte greu a inteles ca nu incerc sa il pacalesc ci pur si simplu vinde altceva decat a scris in anunt.

Deci mai sunt si vanzatori care nu inteleg ca nu e de ajuns sa fie doar o moneda de aceeasi denominare din acelasi an.

Legat de acele poze, ele exista pe net si fara watermarkul de la romaniancoins, de exemplu aici:
http://www.bancnote-monede.ro/wp-conten ... i-1946.jpg
Daca imi vand masina, pot sa pun un bid mai mare...
Cristian Ciuplea

Mesaj de Cristian Ciuplea »

ovidiu^ scrie:
Cristian Ciuplea scrie:Nu stiu daca acest 20 Bani 1905 este piesa despre care scrie dl. Ovidiu.
Cristian, este aceeasi piesa. Ce motiv as avea sa scriu altceva? Pretul era altul cand a fost cumparata de mine, cel scris de dumneavoastra este pretul din actuala licitatie si nu are a face cu cel platit de mine luni bune in urma. Atasez si niste imagini, nu foarte reusite din pacate...
--------------------------------------------------------------------
Alte poze, alta viata !
Curatata cu vata de sticla sau ceva asemanator, ca-i plina de zgarieturi fine si lungi.
Nu vad o promblema sa returnezi moneda terminata casei Teutoburger.
N-ar trebui decat sa se scuze politicos si sa returneze cumparatorului ( Berlin ? ) imediat banii !
Curiosity Killed The Cat !
Scrie răspuns