As spune sa nu mai folosim modul asta de a ramane in top cu mesaje de vanzari. Asta nu este site comercial. In general metoda asta este descurajata pe toate forumurile. Cine are interesul sa cumpere poate cauta in sectiunea de vanzari.
Acel "up" dadea senzatia ca are ca scop doar ridicarea anuntului in lista noilor discutii. De aceea, in locul lui "up" precizarea clara "am pus urmatoarele noi piese" poate fi utila.
DuMy yo scrie:Am mai adaugat cateva piese la vanzare si de aceea am pus UP! Daca este deranjant pentru forum, promit ca nu se va mai intampla.
Problema cu aceste "up" este ca imping in jos - afara din ecranul ultimilor discutii - subiecte de numismatica de interes larg (sau oricum mai pe profilul forumului), intrucat numarul ultimilor subiecte este limitat.
berserkr scrie:As spune sa nu mai folosim modul asta de a ramane in top cu mesaje de vanzari. Asta nu este site comercial. In general metoda asta este descurajata pe toate forumurile. Cine are interesul sa cumpere poate cauta in sectiunea de vanzari.