targ sutu
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
La noi se cer preturi exagerate mai ales de cei care nu sunt colectionari, ci vanzatori de ocazie care au mostenit una sau mai multe monede din Aur (romanesti sau straine) nu sunt informati de pret catalog sau piata si oricum nu ii intereseaza.Au impresia ca moneda lor valoareaza o avere si spera sa o vanda incat sa obtina suma necesara pt. o casa, masina etc.Sa ceri 15.000 Euro pe o piesa de 100 coroane 1914 nu e doar exagerat e total aberant.
Am vazut si patit si eu d'astea. Strici prietenii, daca le spui cat valoreaza monedele lor. Si eu am fost asa la inceput, nu credeam ca o moneda de argint din sec XIX poate fi mai slab cotata ca unele monezi RPR. Acu' incerc sa ma feresc sa dau cotatii la prieteni fara a avea interesul sa cumpar. Ma fac ca nu stiu... ca nu-i aria mea de interes...
Zece oameni care-şi exprimă părerea în public sunt mai puternici decât alte sute de mii care tac.
Napoleon Bonaparte.
Napoleon Bonaparte.
Cu aproximativ o luna in urma am cumparat de la un individ ce avea ca mostenire, doua monede de aur romanesti: 20 lei si 25 lei 1906. La inceput imi ceruse 12.000 euro. Norocul meu ca nu era incapatanat si dupa ce i-am aratat si explicat cotatiile de piata si catalog am reusit sa le achizitionez.
la un pret normal.
-
andastratan

Maine 08.09.07 este anuntat targ la Sutu.
http://www.federatia-filatelica.ro/pagini/sutu.htm
Daca ploua se mai organizeaza ?
O singura data s-a dat drumul accesului inauntru. Ganditi-va ca nu vin doar cei care vand monede, ci si cei care au mobilier si alte obiecte voluminoase...sorin70 scrie:Maine 08.09.07 este anuntat targ la Sutu.
E pacat ca Bucurestiul nu are posibilitatea sa organizeze targul in interior, fara a fi supus capriciilor vremii. Vara e frumos si chiar recomandat in aer liber dar primavara si toamna e riscant.
Ar fi bine daca s-ar gasi o posibilitate : cantina, sala de sport, casa de cultura, sau chiar holul vreunei institutii sau firme.
Ar fi bine daca s-ar gasi o posibilitate : cantina, sala de sport, casa de cultura, sau chiar holul vreunei institutii sau firme.
Foarte adevarat, dar exista si un targ la Sofitel, de fapt la WTP.sorin70 scrie:E pacat ca Bucurestiul nu are posibilitatea sa organizeze targul in interior, fara a fi supus capriciilor vremii. Vara e frumos si chiar recomandat in aer liber dar primavara si toamna e riscant.
De altfel aceste targuri sunt organizate de entitati diferite...
Targuri
M-ar interesa targurile de la WTC ! Unde anume se desfasoara si cand e urmatorul? Sunt periodice la o data prestabilita sau cu? Avand mai multe obtiuni poate gasesc ceva interesant. La Sutu din pacate nu prea am gasit monede cu adv frumoase si rare. Mai mult cele comune sau ce facea parte din categoria celor rare erau intr-o stare deplorabila.
"Invata sa inveti, mai intai!" Nica M. Nicolae
Re: Targuri
Nu la WTC ci la WTP!VIKO scrie:M-ar interesa targurile de la WTC ! Unde anume se desfasoara si cand e urmatorul? Sunt periodice la o data prestabilita sau cu? Avand mai multe obtiuni poate gasesc ceva interesant. La Sutu din pacate nu prea am gasit monede cu adv frumoase si rare. Mai mult cele comune sau ce facea parte din categoria celor rare erau intr-o stare deplorabila.
Se pare ca am avut noroc si nu a plouatsorin70 scrie:E pacat ca Bucurestiul nu are posibilitatea sa organizeze targul in interior, fara a fi supus capriciilor vremii. Vara e frumos si chiar recomandat in aer liber dar primavara si toamna e riscant.