Aveti mare grija cand va logati pe OKAZII!!! Se fura parole!
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
"Buna ziua,vlahul scrie:Ce v-au raspuns cei de la okazii?
Va multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile oferite de catre Okazii.ro si va incurajam intr-o colaborare viitorae.
Pentru evitarea oricarui tip de probleme referitoare la tranzactiile din cadrul sitului va recomandam ca dupa incheierea unei licitatii sa nu dati curs niciunei cereri de a trimite anumite sume de bani in avans prin UPS, Western Union sau MoneyGram unor persoane pe care nu le cunoasteti aceasta fiind una dintre cele mai folosite metode de inselaciune.
De asemenea inainte de achizitionarea unui articol va sfatuim sa acordati o atentie sporita pretului. De multe ori, un pret foarte mic in comparatie cu cel al pietei poate reprezenta chiar o incercare din partea unor anumite persoane de a insela utilizatorii.
Totodata, majoritatea vanzatorilor Okazii.ro sunt deschisi dialogului, anunturile in care acestia evita contactul telefonic putand fi un semn negativ.
Un alt element important prin care puteti evita posibilele fraude il reprezinta pagina de logare a conului dumneavoastra, adresa acesteia trebuind sa fie doar www.okazii.ro sau www.okazii.ro/login.php. Daca in bara de sus a browser-ului dumneavoastra veti observa orice alta adresa va rugam sa nu continuati logarea.
O zi placuta in continuare. "
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
Si eu am fost victima phishingului, norocul meu ca un potential cumparator la ce a afisat cel care mi-a furat parolele a incercat sa negocieze cu mine pe messenger, dupa ce okazii mi-a schimbat parola am vazut ca hackeru facuse si vanzari la niste i-pod de vre-o 1000 dar nu cred ca si-a incasat bani (totul sa desfasurat in maxim 12 ore). Din toata treaba asta a fost si o parte buna pt ca m-am ales cu vre-o 7$ pe cont bani cu care respectivu a promovat licitatiile
O sa caut si mailu celor de la okazii sa il afisez
maryus24u scrie:Si eu am fost victima phishingului, norocul meu ca un potential cumparator la ce a afisat cel care mi-a furat parolele a incercat sa negocieze cu mine pe messenger, dupa ce okazii mi-a schimbat parola am vazut ca hackeru facuse si vanzari la niste i-pod de vre-o 1000 dar nu cred ca si-a incasat bani (totul sa desfasurat in maxim 12 ore). Din toata treaba asta a fost si o parte buna pt ca m-am ales cu vre-o 7$ pe cont bani cu care respectivu a promovat licitatiile![]()
![]()
Salut,
Iti multumim pentru interesul manifestat fata de serviciile oferite de catre OKazii.ro.
In ceea ce priveste situatia contului tau tinem sa precizam urmatoarele:
- Acesta a fost victima unui atac de tip phishing dupa ce tu ai introdus datele de login in cadrul unei alte ferestre decat cea a sitului nostru copiata insa cu o alta adresa
- Licitatiile introduse de persoana ce a furat contul tau au fost anulate de catre noi suma utilizata pentru promovarea acesteia fiind restituita in contul tau impreuna cu comisionul retras
- Parola contului a fost resetata de noi in “contokazii” pentru ca acesta sa poata fi accesat de tine insa iti recomandam sa o modifici cu una personala dupa logare
- Adresa de email din cadrul contului a fost modificata cu cea de pe care ne-ai scris acest mesaj
O zi placuta in continuare.
Baietii inca nu se lasa... iar am primit un mail fals.. E exact cum anticipam, si-a facut o alta adresa: http://www.vreausafiumare.com/login.php
E copiata numai pagina de login si la introducerea unui nume si parole redirecteaza spre okazii unde se reia procedura. Asta cuplata cu un spam poate sa-i dea o lista cu utilizatori mai naivi. Eu credeam ca foloseste o tehnica mai buna, dar n-o pomenesc aici ca sa nu dau idei. Sa puna mana sa invete 
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!