ROMANIA Order of the Crown, Knight (Type II 1932-47)
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
- tripleseven

Fiecare om are pricipiile lui,nu vad de ce nu ati mai cumpara de la dl. Loldia! Numai pt ca nu v-a facut o reducere de 3 lei??? Pai nu era in interesul dv sa cumparati o piesa care va place?
Mie mi-ar fi egal cum reactioneaza un seller, important este ca piesa sa fie originala si pretul sa fie bun,restul nu conteaza, doar nu vreau sa ma casatoresc cu el....!!!
Berserkr mi-a luat-o inainte...
Mie mi-ar fi egal cum reactioneaza un seller, important este ca piesa sa fie originala si pretul sa fie bun,restul nu conteaza, doar nu vreau sa ma casatoresc cu el....!!!
-
thebluelion

Fiecare reactioneaza dupa cum vrea, aveti dreptate, numai ca in opinia mea, faptul ca te mai uiti la 3 lei cand ai peste 5000 de calificative si ai vandut pentru sume mult mai importante, spune mult despre caracterul omului. Iar eu, unul, indiferent ce imi spuneti dvs, nu vreau sa am de-a face cu oameni de asemenea caracter.tripleseven scrie:Fiecare om are pricipiile lui,nu vad de ce nu ati mai cumpara de la dl. Loldia! Numai pt ca nu v-a facut o reducere de 3 lei??? Pai nu era in interesul dv sa cumparati o piesa care va place?
P.S. V-as sugera sa ne oprim aici cu offtopic.
- tripleseven