Bancnote aproape noi noute
Asa arata o bancnota necirculata
- Fişiere ataşate
-
- scan0004.jpg (63.76 KiB) Vizualizat de 9727 ori
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
Osania-nu-i ocara.../Inima-i de foc si para,/De-o aprinzi/Nu vrea sa moara !...
*
Cu osanul nu te pune/Cu osanca dute-n lume...
*
*
Scanati va rog pe fond negru ca sa se vada si colturile daca sunt perfecte.
Proaspatul nostru coleg trebuie sa intelega ca bancnota trebuie sa fie perfecta, fara nicio undoitura sau cuta cat de mica iar colturile trebuie sa fie drepte fara nicio rotunjire.
Bancnotele respective sunt foarte comune si nicicum nu se compara cu 100 lei 1940 / 1942 care sunt rare.
Proaspatul nostru coleg trebuie sa intelega ca bancnota trebuie sa fie perfecta, fara nicio undoitura sau cuta cat de mica iar colturile trebuie sa fie drepte fara nicio rotunjire.
Bancnotele respective sunt foarte comune si nicicum nu se compara cu 100 lei 1940 / 1942 care sunt rare.
-
diliuspius
[quote="sorin70"]Scanati va rog pe fond negru ca sa se vada si colturile daca sunt perfecte.
Bancnotele respective sunt foarte comune si nicicum nu se compara cu 100 lei 1940 / 1942 care sunt rare.[/quote]
Nu stiu sa pun pe fond negru.
Bancnotele respective sunt foarte comune si nicicum nu se compara cu 100 lei 1940 / 1942 care sunt rare.[/quote]
Nu stiu sa pun pe fond negru.
De m-or tine cu secara/Osenia-i a mea tara/De m-or tine cu ovaz/Osenia nu o las !
*
*
*
*
-
just billy
O sa incerc sa mai ajung pana diseara la servici si sa scanez cat mai multe pe fond negru ca sa se vada cat mai clar.Cert este ca intr-adevar colturile sunt foarte putin rotunjite, deci cred ca iese din ecuatie sansa ca ele sa fi fost necirculate.sorin70 scrie:Scanati va rog pe fond negru ca sa se vada si colturile daca sunt perfecte.
Nu era vorba de bancnotele dvs, ci de ale mele pentru a se vedea ca sunt perfecte si la colturi. Ale dvs eu le incadrez la xf-.
*
*
*
*
-
just billy
Am vazut cum sunt bancnotele dvs si e clar ca nu le pot compara pe ale mele cu ce aveti scanat acolo, poate vreo 2 sau 3 sa se apropie cat de cat de ale dvs.Sunt frumoase asa noi.....dar chiar nu vreau sa ma imbolnavesc de inca un microb in plus pe langa ce m-am inhamat deja si vreau sa scap cat mai repede de ele la un pret mai bun decat ce mi s-a oferit pana acum pe alte site-uri.
Asta am scanat azi de dimineata la servici si nu mi-am dat seama sa le pun pe ceva inchis la culoare ca sa se observe mai bine colturile si marginile.Din pacate in seara asta am crezut ca ajung iar pe la munca si scanez mai atent cat mai multe dar abia am venit de la tenis si sunt cam obosit...asa ca las pe maine.
Asta am scanat azi de dimineata la servici si nu mi-am dat seama sa le pun pe ceva inchis la culoare ca sa se observe mai bine colturile si marginile.Din pacate in seara asta am crezut ca ajung iar pe la munca si scanez mai atent cat mai multe dar abia am venit de la tenis si sunt cam obosit...asa ca las pe maine.
-
diliuspius
-
just billy
-
just billy
Le am deja pe okazii de vreo saptamana dar nu am primit nici o propunere doar ca am pus cuiva o intrebare referitor la pretul lor pe piata si mi-a facut o oferta cam mica pentru toate....mai exact 40 de euro.Am convingerea ca ar costa macar dublu,sper sa nu ma insel.diliuspius scrie:De ce nu incercati sa le puneti pe okazii sau delcampe, le puneti la ce pret doriti dv, daca se vand bine,
pe delcampe puteti primi si propuneri de pret, daca sunt interesati de lot
-
just billy
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva,pur si simplu nu sunt pasionat de asa ceva desi respect hobby-ul fiecaruia si am vrut doar un pic de ajutor si sfaturi de la cineva din domeniu.andreka scrie:Sunt de parere ca acest topic si-a atins scopul.
Pentru cei interesati de aceste bancnote o sa va stau la dispozitie cu alte lamuriri si poze eventual la sectiunea '' VANZARI ''.
Multumesc.
Se poate inchide.