Insemn Curagiu si Devotament - CAROL I

Discuții - ordine, medalii și însemne militare.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex

tripleseven

Mesaj de tripleseven »

Arata foarte bine, acum nu mai ramane decat sa trimiteti proiectul la Monetarie sa bata cateva exemplare :wink:
dcasuta
**
**

Mesaj de dcasuta »

multam. inca nu e gata. mai am un pic de lucrat. dar cred ca este apropiata de adevar.
tripleseven scrie:Arata foarte bine, acum nu mai ramane decat sa trimiteti proiectul la Monetarie sa bata cateva exemplare :wink:
dcasuta
**
**

Mesaj de dcasuta »

Uite ca am mai avut putin timp in seara asta sa termin.
Am facut toate clasele + panglica. Cred ca este destul de OK.
tripleseven scrie:Arata foarte bine, acum nu mai ramane decat sa trimiteti proiectul la Monetarie sa bata cateva exemplare :wink:
Ultima oară modificat 13 Aug 2009, 08:33 de către dcasuta, modificat 1 dată în total.
tripleseven

Mesaj de tripleseven »

M-am uitat acum in Calianu si el prefera varianta cu sintagma "Pentru curagiau si devotament" asa cum este medalia a 2-a din scan. Si culorile panglicii cred ca ar trebui sa fie un pic mai deschise, asa seamana cu panglica de la medalia Ferdinand. Calianu nu precizeaza nici masura dungilor asa ca puteti sa le faceti mai late sau mai inguste.
In articolul de unde am scanurile , autorii spun ca literele seamana cu cele de la "Virtutea militara".
Dati-mi un pm cu emailul dv si va trimit un pdf cu articolul in cauza .
dcasuta
**
**

Mesaj de dcasuta »

sa mai adaug PENTRU in fata. M-am tot uitat dar nu am stiut daca sa il bag sau nu. am preferat sa nu, pentru ca imi parea ca nu prea are loc pe acolo. dar, daca stau acum bine sa ma gandesc, este destul de explicit in articolul mentionat de dv.
fontul imi pare destul de apropiat de Virtute Militara. Poate sa mai lucrez un pic la litera "C" - la CAROL. Nu cred ca mai schimb fontul, este destul de ok parca.
In plus, acum imi dau seama, dar le-am pus pe dos. Partea cu efigia este de fapt aversul. Oboseala de peste zi...
Am preferat sa fac dungile egale, neavand alte informatii. La medalia Ferdinand, dunga rosie din mijloc este mai mica parca decat cele albastre.
Ar fi o idee sa fac dungile albastre un pic mai deschise.
Fişiere ataşate
Medalia Pentru Curagiu si Devotament_s.jpg
Medalia Pentru Curagiu si Devotament_s.jpg (36.69 KiB) Vizualizat de 5876 ori
Scrie răspuns