Eu am o alta problema, de fapt e un adevarat razboi ce il duc cu oficiul postal din localitate! Dupa multe fapte urate ce s-au intamplat, in urma cu 1 luna a avut loc una care a umplut paharul!
Dupa ce am luat cateva bancnote de pe okazii am asteptat sa vina, eu credeam ca vine vineri, insa postarita a venit cu avizul joi. insa a venit dupa 4 cand posta inchide! (asa face cateodata dupa ce duce scrisorile si mai bea cate o cafea si sta la o barfa, se duce direct acasa, au fost zile cand a venit seara postarita)
Vineri pana la pranz am fost plecat cu tata si nu am putut sa ma duc la posta, dupa ce am venit am mancat si am plecat la posta crezand ca inchide la 4:30 asa cum inchidea si anul trecut cand era programul de vara (doar iarna inchide la 3:30). Am ajuns la posta la 3:20/3:25, insa la ghiseu era un carton pe care scria inchis si cand leam zis de colet mi-au zis sa vin luni asa de parca eram ultimul om!
Si pe siteul postei romane scrie ca oficiul postal inchide la 4:30
http://www.posta-romana.ro/offices/deta ... mpina_1916
Am mai patit una in decembrie! era ultima zi inaintea concediului de revelion, m-am dus la 12:30 si programul era pana la 3:30. Insa am gasit acelasi carton si aceiasi acreala a angajatelor!

Nu mai zic ca mereu cand ma duc la posta in loc sa imi faca mie hartiile si toate cele, stau si barfesc!
Tot in posta de la mine din comuna mi s-a pierdut si un colet cu niste monede, iar cand m-am dus la posta, angajatele de acolo ziceau ca tot eu sunt vinovat!