Stimate coleg, daca doresti sa vinzi la targ trebuie sa contactezi la un targ curent organizatorii si sa iti rezervi un loc pentru viitoarele evenimente. Evident ca nu sunt aceeasi organizatori la toate targurile din zona deci iti vei face mai multe cunostinte noi.Marcus_87 scrie:Buna ziua, imi poate spune si mie cineva unde trebuie sa ma duc pt am procura o legitimatie cu care sa ma pot duce si eu la targuri sa vand?
Multumesc
Bucuresti, Sutu, 2011
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
- valentinian

Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
-
atlantic3009

targ
La Sutu am inteles din discutiile cu oamenii de acolo ca urmatorul targ va fi pe 29 aprilie - 1 mai in parcul Obor. Se pare ca vor fi mai multi participanti.Burn H3ll scrie:luna asta sau in mai se tine vreun targ?
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Re: targ
Din cate inteleg in perioada 29 aprilie -1 mai se va tine targ si la Palatu Sutu si la Obor ?atlantic3009 scrie:La Sutu am inteles din discutiile cu oamenii de acolo ca urmatorul targ va fi pe 29 aprilie - 1 mai in parcul Obor. Se pare ca vor fi mai multi participanti.Burn H3ll scrie:luna asta sau in mai se tine vreun targ?
-
rocolectionar

Re: targ
Din cate inteleg in perioada 29 aprilie -1 mai se va tine targ si la Palatu Sutu si la Obor ?
Obor : 29 aprilie - 1 mai
Sutu : 30 aprile - 1 mai
Obor : 29 aprilie - 1 mai
Sutu : 30 aprile - 1 mai
confirm
prima data cand din doua targuri am .. targuit doar de 15 lei. trist..amonra scrie:Le confirm pe amandoua.
Din pacate, s-au impartit in doua, cam saracacioase ambele.
De ce le-au pus impreuna ?!?!?! Cineva nu gandeste deloc !
On a long enough time line, the survival rate for everyone drops to zero. Tyler Durden
-------
“Gold and silver are money. Everything else is credit” J.P. Morgan
-------
“Gold and silver are money. Everything else is credit” J.P. Morgan
-
atlantic3009

Intradevar, asa este. Problema este, se pare, ca sunt mai multi organizatori ai acestor targuri. Cel din we trecut nu a fost organizat de cel care se ocupa frecvent de acest lucru, motiv pentru care nu a aparut in calendarul targurilor. Eu am ajuns in urma mentionarii de catre @atlantic3009, dar am auzit ca a fost postat un banner inca de saptamana trecuta. Asadar doar cei ce au trecut prin preajma au stiut de acest lucru sau cei care au citit pe forum.
-
atlantic3009

Weekend-ul trecut a fost mai populat decat saptamanile trecute (ajutati si de vremea frumoasa)
Intr-adevar targul nu este popularizat cum trebuie dar pot sa va confirm bannerul care anunta targul pe 14 -15 mai. Eu de obicei intreb vanzatorii cand o sa mai fie urmatorul targ. Inteleg ca in luna iunie va fi la fiecare sfarsit de saptamana targ acolo, luna asta nu stiu.
Spatamanile trecute (dupa cea din 9-10 aprilie) au fost niste editii "locale" ale targului fara colectionari din tara.
Intr-adevar targul nu este popularizat cum trebuie dar pot sa va confirm bannerul care anunta targul pe 14 -15 mai. Eu de obicei intreb vanzatorii cand o sa mai fie urmatorul targ. Inteleg ca in luna iunie va fi la fiecare sfarsit de saptamana targ acolo, luna asta nu stiu.
Spatamanile trecute (dupa cea din 9-10 aprilie) au fost niste editii "locale" ale targului fara colectionari din tara.