Insigna "Cifrul de Argint al Majestatii Sale Regina Mar
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
Asa e, corect! Poate fiecare sa -si dea cu parerea si fiecare parere e binevenita, ar fi bine insa parerile sa fie cat de cat intemeiate..in rest nu avem ce face,la atatea membri ce are forumul e inevitabil sa existe si papagali intre ei,care barbatia si tupeul lor le arat doar in mesaje private!
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
- marcus aurelius

Pai fiecare, care isi da cu parerea, in sinea lui e convins ca parerea lui e intemeiata, altfel nu ar mai face-o. (sau faceo, dupa noile reguli, ca nici nu mai stiu daca sunt si eu agramat sau nu, oricum sunt de scoala veche, pt. mine gramatica ceausista e cea corecta). Deci ca sa nu bat campii (cum o fac
) ideea e sa invatam toti cate ceva de aici, ca nime' nu e atoatestiutor. Peace!
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
Da, aveti dreptate.
Am o intrebare insa si cineva trebuie sa ma ajute, defapt ma adresez administratorului forumului: POATE CINEVA SA INTERVINA SAU SA CITEASCA MACAR MESAJELE CE IMI TRIMITE INDIVIDUL DE "MATEICIUC" IN PRIVAT, SI SA IA MASURI??
Am o intrebare insa si cineva trebuie sa ma ajute, defapt ma adresez administratorului forumului: POATE CINEVA SA INTERVINA SAU SA CITEASCA MACAR MESAJELE CE IMI TRIMITE INDIVIDUL DE "MATEICIUC" IN PRIVAT, SI SA IA MASURI??
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cum stiu toti membri, acest forum este pentru discutii numismatice,intrebari.....ce va scriu in privat este legat de cvintele care mi le-ati adresat mie (papagal,amarat...), este corect sa va raspund! sau trebuie sa tac? si mi se pare norml sa va scriu in privat ca aici (pe acest forum) nu este usa cortului.
Daca este necesar postez eu tot ce i-am scris la dl iason.....dar nu am scris aici pt ca nu cred ca este interesat nimeni de aceasta discutie.
Daca este necesar postez eu tot ce i-am scris la dl iason.....dar nu am scris aici pt ca nu cred ca este interesat nimeni de aceasta discutie.
"Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii."
Domnule Iason nu se naste nimeni invatat, dovada ca si dumneavoastra intr-un post anterior ati postat mai multe monede RPR dinte care 3 destul de rare si de valoare, de care nici nu aveati habar!!! Si nu ma bag in discutia cu colegul de forum, dar daca dumneavostra credeti ca va face onoare sa faceti pe cineva papagal cu atata usurinta .... no comment !iason scrie:Asa e, corect! Poate fiecare sa -si dea cu parerea si fiecare parere e binevenita, ar fi bine insa parerile sa fie cat de cat intemeiate..in rest nu avem ce face,la atatea membri ce are forumul e inevitabil sa existe si papagali intre ei,care barbatia si tupeul lor le arat doar in mesaje private!
- PRONUMISMATICA
- Site Admin