Cabinet pentru monede
- tripleseven

Adica asta?Kastor scrie:Eu asa vad..la primul nivel,ultima medalia din dreapta nu scrie jos la anul 17_8? a treia cifra nu se vede clar
De nu ma insel, e mult mai tarzie, stilul fiind anilor 1900 ...
Doar dl iason ne poate lamuri
Raftul acela pare foarte interesant, in celalant colt. 2 premii Cuza si un Ghica din argint ...
Tare mult mi-ar placea sa vad de-a intregul acel raft
- Fişiere ataşate
-
- dsc01920_501.jpg (41.08 KiB) Vizualizat de 13029 ori

http://coinsandliterature.blogspot.com/

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
Felicitari pentru spiritul de observatie.!babanezu scrie:daca nu ma insel este reversul medaliei bisericii sfantul spiridon din bucuresti - 1852
- Fişiere ataşate
-
- 001.jpg (58.3 KiB) Vizualizat de 12799 ori
-
- 002.jpg (57.12 KiB) Vizualizat de 12799 ori
Cine nu cunoaste si nu stie ca nu cunoaste este un idiot.Lasa-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
Cine nu cunoaste si stie ca nu cunoaste,vrea sa invete.Invata-l!
Cine cunoaste si stie ca cunoaste este un intelept.Urmeaza-l!
- marcus aurelius

Domnu' iason, felicitari pentru piesa! E super tare!
Daca o vindeti, ma anuntati din timp sa fac economii. 
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
http://ordersandmedals.ro
legat de subiect, o completare de la un neofit in ale numismaticii
desigur ca un cabinet facut de o firma consacrata prezinta garantiile de rigoare si dpdv al calitatii lucrarii si al materialelor.
Dpdv al lucrarii in sine obiectul nu pune probleme unui mester cu ceva experienta de la noi si probabil ca pretul va fi mai mic. daca va tenteaza o lucrare locala, as recomanda lemn de cires, paltin, tei, nu rasinoase, nuc, stejar. Si as recomanda mai degraba o tratare cu ceara de albine nu cu lac, poate doar decit daca lacul provine de la cineva care chiar stie ce e aia numismatica, cartofilie, etc. Pentru culoare majoritatea baiturilor de apa sint OK.
desigur ca un cabinet facut de o firma consacrata prezinta garantiile de rigoare si dpdv al calitatii lucrarii si al materialelor.
Dpdv al lucrarii in sine obiectul nu pune probleme unui mester cu ceva experienta de la noi si probabil ca pretul va fi mai mic. daca va tenteaza o lucrare locala, as recomanda lemn de cires, paltin, tei, nu rasinoase, nuc, stejar. Si as recomanda mai degraba o tratare cu ceara de albine nu cu lac, poate doar decit daca lacul provine de la cineva care chiar stie ce e aia numismatica, cartofilie, etc. Pentru culoare majoritatea baiturilor de apa sint OK.
nici nu stiti de cat timp caut in Bucuresti o tamplarie in lemn pt asa ceva,toti pe care i-am gasit lucreaza doar cu foi de prefabricate,unul singur pe la o margine de bucuresti facea usi,ferestre,vai de mama lor cum aratau....si scanduri pentru gard,la altceva a zis ca nu se baga
DACHII PREA VECHE A LOR LIMBĂ OSEBITĂ AVÂND, CUM O LĂSARĂ, CUM O LEPĂDARĂ AŞA DE TOT ŞI LUARĂ A ROMANILOR, ACEASTA NICI SĂ POATE SOCOTI NICI CREDE.
(C.Cantacuzino)
(C.Cantacuzino)
Banuiesc ca e vorba de PA, dar, despre ce ordin de marime ar putea fi vorba pentru o astfel de piesa?marcus aurelius scrie:Domnu' iason, felicitari pentru piesa! E super tare!Daca o vindeti, ma anuntati din timp sa fac economii.
"Investiția, băiete, nu înseamnă a da, ci a lua." - Restul e tăcere (2007)
problema nu sta numai in mester ci si in materia prima. eu nu conosc in romania (asta nu inseamna neaparat ca nu exista) un furnizor intern de scindura de paltin sau tei uscata 3 ani. cam tot ce se vinde la intern e scindura de gater, adica taiata doar in urma cu o saptamina doua, si de regula brad.
pentru asa ceva trebuie sau o scindura reciclata, sau una foarte bine uscata. melaminatul nu cred ca e prea bun, pentru ca foloseste prea multi solventi.
pe urma mesterii de oras nu prea au scule pentru lemn masiv, ca nu se mai poarta. si se invata mult mai usor sa lucrezi cu PAL decit cu lemn masiv
dimensiunea nu e critica, cind faci ceva pe comanda il faci cit ai nevoie, de dimensiunea unui televizor pina la un cufar mare.
in teorie s-ar putea bricola ceva asemanator acasa, dar nu va arata in nici un caz asa ca acestea facute de mesteri.
pentru asa ceva trebuie sau o scindura reciclata, sau una foarte bine uscata. melaminatul nu cred ca e prea bun, pentru ca foloseste prea multi solventi.
pe urma mesterii de oras nu prea au scule pentru lemn masiv, ca nu se mai poarta. si se invata mult mai usor sa lucrezi cu PAL decit cu lemn masiv
dimensiunea nu e critica, cind faci ceva pe comanda il faci cit ai nevoie, de dimensiunea unui televizor pina la un cufar mare.
in teorie s-ar putea bricola ceva asemanator acasa, dar nu va arata in nici un caz asa ca acestea facute de mesteri.