Probleme pe okazii

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
claus

Mesaj de claus »

Furnizarea datelor de contact in forum, altceva nu vad ce poate fi. Or fi fost probleme dar nu suspenda conturi fara motiv,
roantichitati

Mesaj de roantichitati »

Nu se pot incarca poze / posta licitatii pe site ? Am incercat ieri seara si acum ...rezultatul acelas . Pozele nu se incarca , si nici fara foto nu am reusit sa postez vre-o licitatie . La una activa deja , cand sa adaug ceva la un text , am constatat ca formatul care mi-l afisaza este doar HTML .
bejan

Mesaj de bejan »

katos scrie:a alta problema la okazii :( ... cont restrictionat temporar si fara sa primesc vreun mesaj Acces restrictionat temporar! Contactati Serviciul Asistenta Clienti pentru lamuriri. ... am contactat .. fara raspuns ..... are cineva aceeasi problema
adaug ca am sold + 3 euro , si multe pozitive , deci din cauza soldului sau calificativelor nas fi putut lua
:(
Buna Cata
Contul tau a fost restrictionat datorita faptului ca nu ai ridicat coletul de la posta.
Ti-am scris si pe mail ca am sa fac acest lucru. Nu mi-ai raspuns la mail. in schimb ai raspuns mail-ului meu incomentariul calificativele negative de pe okazii.
Ti-am dat negative pentru neridicarea coletului de la posta (dupa ce am asteptat raspunsul tau pe mail).
Mi-ai dat calificative negative si tu, apoi imediat ai facut cerere de anulare a calificativelor, ceea ce se numeste SANTAJ.
Datorita faptului ca am avut cu ce dovedi ca nu ai ridicat coletul de la posta (chitanta de trimitere, chitanta de retur) calificativele negative pe care mi le-ai acordat au fost sterse de cei de la okazii.
Florin
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

bejan scrie:
katos scrie:a alta problema la okazii :( ... cont restrictionat temporar si fara sa primesc vreun mesaj Acces restrictionat temporar! Contactati Serviciul Asistenta Clienti pentru lamuriri. ... am contactat .. fara raspuns ..... are cineva aceeasi problema
adaug ca am sold + 3 euro , si multe pozitive , deci din cauza soldului sau calificativelor nas fi putut lua
:(
Buna Cata
Contul tau a fost restrictionat datorita faptului ca nu ai ridicat coletul de la posta.
Ti-am scris si pe mail ca am sa fac acest lucru. Nu mi-ai raspuns la mail. in schimb ai raspuns mail-ului meu incomentariul calificativele negative de pe okazii.
Ti-am dat negative pentru neridicarea coletului de la posta (dupa ce am asteptat raspunsul tau pe mail).
Mi-ai dat calificative negative si tu, apoi imediat ai facut cerere de anulare a calificativelor, ceea ce se numeste SANTAJ.
Datorita faptului ca am avut cu ce dovedi ca nu ai ridicat coletul de la posta (chitanta de trimitere, chitanta de retur) calificativele negative pe care mi le-ai acordat au fost sterse de cei de la okazii.
Florin
Este vorba de doua situatii diferite sau despre o tranzactie esuata intre voi doi?
bejan

Mesaj de bejan »

Este vorba de o tranzactie esuata.
Katos (Catalin) nu a ridicat coletul pe care l-am trimis.
clujsergiu

okazii

Mesaj de clujsergiu »

Am observat ca licitatiile au inceput sa fie confidentiale. Nu mai putem sa vedem cine urca aiurea pretul licitatiei, adica daca nu este aceeiasi persoana cu vanzatorul. :cry:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Daca e asa inseamna ca au preluat asta de la e-bay...
ferdinand

Mesaj de ferdinand »

Si nu e doar asta. Si licitatiile au devenit confidentiale, odata ce s-a acordat calificativ. Un tupeu extraordinar din partea okazii. Probabil s-or fi saturat de solicitarile legate de utilizatorii care au conturi multiple. Sistemul ar fi trebuit sa nu se schimbe, cel putin la sectiunea numismatica.
moderator1

Mesaj de moderator1 »

Poate sa existe si o parte buna. Te interesezi cat e pretul pieselor inainte de a cumpara. Crezi ca valoreaza 10 lei licitezi maxim 10 lei si gata. Daca treci limita cumparatorul este singurul vinovat si numai se mai vaita apoi ca a fost pacalit prin diverse metode.
marcus aurelius

Mesaj de marcus aurelius »

vlahul scrie:Daca e asa inseamna ca au preluat asta de la e-bay...
Partial adevarat. La eBay este optional, adica platesti pt. asta. In mod normal 3 luni poti vizualiza tranzactiile.
Nemo Mortalium Omnibus Horis Sapit
http://ordersandmedals.ro
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

moderator1 scrie:Poate sa existe si o parte buna. Te interesezi cat e pretul pieselor inainte de a cumpara. Crezi ca valoreaza 10 lei licitezi maxim 10 lei si gata. Daca treci limita cumparatorul este singurul vinovat si numai se mai vaita apoi ca a fost pacalit prin diverse metode.
Nu va suparati, dar partea buna pe care o indicati nu e valabila decat la piese comune (nu ma refer doar la monede). Daca este vorba de o piesa foarte rara, cu pret de amator, sau o piesa pe care nu o am si poate o mai vad peste 5 ani (daca o mai vad) sunt tentat sa licitez mult pentru a o lua. Deci voi fi prada sigura pentru frauda, deoarece (1) pentru astfel de piese (in special ilustrate rare) nu exista un pret standard (respectivele piese aparand foarte rar pe piata, astel incat cunosc mari fluctuatii de pret; neputand deci sa folosesc ca reper pretul facut anterior (sa zic acum trei ani), nici daca il stiu, pentru ca sigur nu mai e valabil si (2) daca iti lipseste o piesa din colectie, esti tentat sa dai mai mult decat stii ca face, pentru a completa lipsa, deoarece nu stii cand si daca acea piesa va mai aparea.

In consecinta, in opinia mea, licitatul fraudulos, prin conturi ale vanzatorului sau ale interpusilor sai, este cu parti mult mai rele decat mica parte buna pe care o indicati.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

stati linistit,domnule codescu.
stiu atatea situatii pe ebay cu licitatii ridicate artificial de catre prietenii vanzatorului incat ce se intampla pe okazii e floare la ureche
dar,intr-adevar,va fi o problema in sensul in care,daca pina acum vedeam cine utilizeaza astfel de practici si pe urma evitam licitatiile vanzatorului respectiv,de acum ....
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

cartelcoserv scrie:stati linistit,domnule codescu.
stiu atatea situatii pe ebay cu licitatii ridicate artificial de catre prietenii vanzatorului incat ce se intampla pe okazii e floare la ureche
dar,intr-adevar,va fi o problema in sensul in care,daca pina acum vedeam cine utilizeaza astfel de practici si pe urma evitam licitatiile vanzatorului respectiv,de acum ....
Pai ma gandesc ca acum de cand cu anonimizarea licitatiilor se va ajunge si pe okazii la situatiile de pe eBay de care discutati. Interesul site-ului de licitatie e ca pretul final sa fie cat mai mare, indiferent de modul in care acesta creste.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

exact asta sustin si eu...
vor avea de castigat vanzatorii (cei mai putin onesti) si okazii.ro , prin comisioanele incasate
cei care pierd sunt cumparatorii si vanzatorii onesti,care nu apeleaza la "ajutoare" la licitatiile lor
Elinorri

Mesaj de Elinorri »

Edit.
Ultima oară modificat 12 Oct 2010, 12:18 de către Elinorri, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns