Brasov 2008

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
vasil

Mesaj de vasil »

Ei, cum a fost la targ?
NeKHBeT

Mesaj de NeKHBeT »

interesant, m-am tot invartit degeaba vreo 2 ore :)
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Are cineva imagini?
Yu_L.Yan

Mesaj de Yu_L.Yan »

Aldor scrie:Are cineva imagini?
Cam putine dar sunt cateva:
ImagineImagine
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
Imagine
http://coinsandliterature.blogspot.com/
Imagine

"Stiu marii paznici unde ne aflam?
Abia iesiti din scutecele humii,
Ne-am catarat pe-acoperisul lumii
Si pe taisul evului umblam."
micu_klein

Mesaj de micu_klein »

Mie targul mi s-a parut relativ sarac in materie de numismatica si totodata cu preturi destul de ridicate. Cu toate acestea am vazut piese frumoase si am achizitionat si cate ceva.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Data a fost putin neinspirat aleasa, acesta a fost de ex. motivul pentru care nu am putut sa vin si eu.

:merci: pentru imagini!
valentina
**
**

Mesaj de valentina »

ma batea gandul sa marg si eu , nu am fost niciodata la un astfel de targ, dar daca recenziile au fost atat de rezarvate ma bucur ca nu am facut drumul.
sebii

Mesaj de sebii »

mie mi-a placut...nu am cuparat decat o lupa (20*) dar au fost cateva piese frumoase. e prima data cand am vazut la un targ atatea monede antice, dar preturile erau la unele cam mari dar nici nu am stat la negocieri. lume a fost multa. eu nu am mai fost de mult la unb targ, de un an mai exact, si mi-a placut ca m-am intalnit cu cativa vechi prieteni :D
boonicootza

Mesaj de boonicootza »

Preturi cam mari, dar pana la urma tot am plecat cu cateva piese frumoase.
Cum ar fi asta:

Imagine
Imagine

Pana la urma a fost un targ bun, multa lume, destul de multa marfa de calitate, am reintalnit prieteni vechi, am intalnit oameni noi...
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:D Pentru mine a fost primul targ la Brasov, astfel incat nu am alt termen de comparatie, decat targurile din Bucuresti. A MERITAT!!! Chiar daca nu as fi achizitionat nimic, tot ar fi meritat efortul. Oricum, fata de targurile din Bucuresti, oferta de monede este clar mai bogata.

Voi face tot posibilul sa merg si la targurile viitoare. Pentru cei care nu au mai fost la Brasov la targ, parerea mea este ca merita sa incerce o data sa ajunga, pentru ca diferenta fata de alte targuri din tara e mare.

Si nu in ultimul rand, am avut placerea sa ma intalnesc cu alti colectionari (colegi de pe forum :wink: ), am avut placerea sa mai schimbam o vorba, o impresie.
babanezu

Mesaj de babanezu »

a fost un targ frumos ...am vazut cateva piese frumoase - am si cumparat cateva
sotia a avut mai mult succes ca mine reusind sa gasesca cateva bijuterii vechi , frumoase si ieftine :D

insa ce m-a placut cel mai mult a fost faptul ca o data in plus la acest targ mie si sotiei ni sa demonstrat ca , colectionarii sunt oameni cu mult respect si bun simt .

sotia fiind insarcinata in 8 luni ..va dati seama cam ce burica are ...la multe mese la care ne-am opris sa privim la una alta , respectivul vanzartor ia oferit cu insistenta scaunul pentru a se aseza ...un gest remarcabil
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:) Un gest frumos. In metroul bucurestean se practica mai rar (sotia mea de multe ori a fost nevoita sa stea in picioare in ultimele luni de saricna), desi sunt mult mai multe scaune. Se pare deci, ca intr-adevar colectionarii sunt mai civilizati decat media.

Revenind la topic, astept cu nerabdare urmatorul targ la Brasov. Sper sa reusesc sa ajung insa.
Pantiru

Mesaj de Pantiru »

babanezu scrie:a fost un targ frumos ...am vazut cateva piese frumoase - am si cumparat cateva
sotia a avut mai mult succes ca mine reusind sa gasesca cateva bijuterii vechi , frumoase si ieftine :D

insa ce m-a placut cel mai mult a fost faptul ca o data in plus la acest targ mie si sotiei ni sa demonstrat ca , colectionarii sunt oameni cu mult respect si bun simt .

sotia fiind insarcinata in 8 luni ..va dati seama cam ce burica are ...la multe mese la care ne-am opris sa privim la una alta , respectivul vanzartor ia oferit cu insistenta scaunul pentru a se aseza ...un gest remarcabil
Frumos!
Si eu am fost la un targ al colectionarilor cu sotia, in Obor, si-a luat niste cercei de argint vechi, ieftini si foarte frumosi si a ramas f.multumita.
La Sutu, acum doua sambete sambate, am fost cu fiica de 22 ani, i-a placut si ei. Incerc sa cultiv pasiunea la generatia tanara...
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

pentru mine,a fost un targ mediu ca vanzare.dar am reusit cateva achizitii,nu foarte spectaculoase ,dar am mai pus cate ceva la colectia mea de bimetale si argint
dealtfel,ma puteti admira in una din pozele de mai sus , in prim plan ,in plina activitate...
;))))
ma bucur si eu ca m-am reintalnit cu cativa prieteni vechi.de fapt,ne-am cam starns toti cu mesele in aceeasi zona...pe o lungime de 5-6 metri eram eu, ticutzz, gheorghian, sergiu din timisoaram,sebii,calin din oradea si inca vreao doua persoane active pe zona okazii si aici
rach3ta

Mesaj de rach3ta »

La unii e mai greu cu accesul la internet,deci reactiile apar cu intarziere.La fel ca andi_codescu am fost impresionant de targ.m-am invartit vreo 5-6 ore si am si achizitionat piese interesante...astept urmatorul targ din bucuresti :D
NIHIL SINE DEO!
Scrie răspuns