Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
florin232 scrie:Targ numismatic (si nu numai) sambata si duminica tot la palatul Sutu.
Vorbim de sambata/duminca cea care urmeaza, adica 30sep/1oct? Daca da de ce se organizeaza un nou targ la doar o saptamana de cel de saptamana trecuta? S-a considerat cumva ca ploaia a redus drastic numarul de vizitatori atunci?
Da, este vorba de 30sept/1 oct. Nu cred ca are ploaia vreo legatura cu acest nou targ la Sutu. Sincer sa fiu ma bucur ca incep sa fie mai dese. Poate asa mai atragem cativa simpatizanti .
Da, stiu, am fost si eu la acel tirg, duminica dupaamiaza, cand se cam sparsese "petrecerea", dar trecand cu totul intamplator pe acolo - spre rusinea mea, nu stiam ca in caz de vreme rea se poate tine manifestatia si in cladire - de aceea am intrebat, ca sa stiu daca a fost un accident sau e o regula in caz de vreme rea.Multumesc oricum .
Stiti ce nu inteleg eu? - e atat de greu sa pui un afis (fara grafica, fara nimic deosebit, doar data desfasurarii) in fata la Palatul Sutu, cu o saptamana inaine de eveniment (ca sa nu zic ca ar trebui programate si anuntate cu mai mult timp inainte), ca sa stie toti prostii cand se tine targul (si unde se tine daca ploua).In loc sa incerce sa mediatizeze evenimentul la maxim, domneste secretomania.Ori e indolenta, ori prostie, ori se vrea sa se tina sub un anumit control acest gen de manifestatie.Am aceasta parere din punctul de vedere al persoanei care nu are nici o legatura cu SNR sau alta organizatie de acest profil si trebuie sa-si obtina informatiile despre aceste targuri singur.
Pe usa de la clubul filatelic erau duminica puse 2 afise. In interior chiar se discuta ca va avea loc un targ. Partea interesanta este ca nu SNR organizeaza targurile, ci filatelia... In ceea ce priveste secretomania se pare ca intradevar se doresc controlate aceste manifestari. Mai este o problema: la Sutu se organizeaza targuri in acelasi timp cu alte targuri, chiar din Bucuresti, cum a fost cu cel de la Sofitel. Sa nu mai vorbim de cele din tara. In plus, eu nu stiu sa mai fi fost in Bucuresti asa inflatie de targuri! O sa se toceasca pavajul din curtea muzeului
Da, stiam ca FFR le organizeaza, SNR a fost un exemplu ales prost poate pentru situatia in cauza - oricum ceva trebuie sa se schimbe, de aceea am si optat pt. viitoarea ANR.
Ramane intrebarea: cat de greu e sa pui un afis la Sutu? - ca informatia sa ajunga la toti.
Sunt curios, SNR ce targuri a organizat in 2006?