moneda 50 rouble 1894kommodore_ss scrie: Chiar dvs ati cerut pentru 3 din ele (incluzand 1894) £33.
Asta a fost estimarea dvs.
Sent: Wednesday Nov 27, 2013 6:31 pm
From: kommodore_ss
To: Buf0n
as dori sa cumpar aceasta moneda cu 40 lei.
Stimabile le`ati avut "in mana" toate 3 ! Si d`ta si inca un user de pe acest forum. Ceream 170 lei pe TOATE ... Se pare ca ati vrut doar spuma d epe lapte ...Ce v`a impiedicat sa scrieti : " Va cumapr eu monezile si platesc si transport !"
Asta denota cat de bine ma pricep la monezi ... N`am cerut un pret pe care l`ar fi cerut altii ca pe okazii sau ca pe ebay ( chiar de`as fi stiut cat valoreaza piesele) Am considerat ca castigul meu pentru ele este suficient ( o ciupeala de 50lei)... D`voastra in schimb ati stiut ca una din piese are o cotatie mare si ati vrut`o exact pe aceea cu 11 USD ( in care probabil ati fi vrut si transport !! ) Exact asa o piesa :kommodore_ss scrie:(...)Chiar dvs ati cerut pentru 3 din ele (incluzand 1894) £33 Asta a fost estimarea dvs.(...):!:
http://www.ebay.co.uk/itm/251418755727? ... 1423.l2649
Sa nu mi se zica pe forum ca licitatia de mai sus e smenuita si ca cineva o umfla cu pompa ca n`am sa va cred ! Si uite asa ajungem la ce am zis mai sus :
sauCu siguranta nu sunt un expert in numismatica dar este evident ca in Romania se merge pe ideia "prinde fraieru` beleste`i pielea !" ... mai ales cand cel ce vinde nu prea stie unde si cum sa cerceteze si emana asa un aer de ignorant ...
Deci ?! De ce nule-ai luat dom`le cand le-ai vazut la 170+10 transport ?! Ca nu`s din Bucuresti ?! V`ati temut sa nu fiti inselat ? ...Am trimis valori de 1000 ron in tara unor persoane pe care nu le-am vazut niciodata pentru a demonstra ca n`us pacalici ! ( EX mic : userul CACUCI a luat de la mine o medalie - "inaltatorului Avant" care a fost trimisa anticipat pentru studiu, atingere, pipaire, cantarire, expretizare... o piesa care valoreaza 40-50 lei pe okazii si pe acre eu am evaluat`o la 15-20lei !) Nu le-ati vrut pentru 170 in Romania ... nici o problema ... le vindem cel putin in dublu pe ebay !Certitudinea e ca coborand etaloanele anumite valori pleaca spre a fi vandute afara si tot cei care le coboara sunt deznadajduiti, intrigati si frustrati cand vad aceste valori vandute pe site`urile internationale si din pacate nu au acces la ele din varii motive ...
Ce`ar mai fi de zis ?! Atat : Multumesc d`lui Aldorus care a avut destula rabdare cu mine pana acum si deasemnea celorlati participanti( buni , rai , eruditi, nepriceputi ) la acesta discutie care din punctul meu de vedere a fost f.f.plina de sensuri si intelepciune... Pentru mine a fost o revelatie sa`mi reamintesc ca nu ne putem emancipa ca natie si ca prea curand nu vom putea fi priviti de restul europenilor decat ca "esticii" in cel mai urat sens cu putinta ...
Ori inchideti ... ori il lasati pana voi veni cu rezultatul real de pe ebay !