targ bucuresti Sutu

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

consult

Mesaj de consult »

Din cate stiu eu targul din week-end nu este la Hanul lui Manuc ci pe str. Edgar Quinet (la Arhitectura, in spatele fantanii de la Universitate). Nu pot sa bag mana in foc, dar daca mergeti la Hanul lui Manuc si nu gasiti nimic, incercati si pe Edgar Quinet.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Deja astazi in parcarea de la Edgar Quinet nu prea se mai permitea sa parchezi pe o mare suprafata a parcarii. E posibil sa fie din cauza targului. Numai ca acolo se tine in ultima vreme sambata si un targ de legume am constatat. Eu zic ca targ va fi la Edgar Quinet, e insa de vazut daca de legume sau de monede :)
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Interzicerea la parcare si blocajul pe anumite artere mari e si din cauza ca urmeaza ''Noaptea Alba a Muzeelor''. :wink:
-Pana la urma e un targ la Manuc, altul pe Edgar Quinet si Sutu cade :?:
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

La Sutu ramane. Se pune problema daca cel de la Manuc e la Manuc sau pe Edgar Quinet.
Iar cu parcarea, e posibil sa fie in legatura cu noaptea muzeelor, dar, asa cum am zis, in ultima sambata cant amtrecut pe acolo era un targ de legume.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

si vanzatorii vin de pe la 8? Vreau sa intreb eu la ce ora trebuie sa fiu acolo cel mai devreme? :?:
:wink: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :wink:
ZAR

Mesaj de ZAR »

serbanel1994 scrie:si vanzatorii vin de pe la 8? Vreau sa intreb eu la ce ora trebuie sa fiu acolo cel mai devreme? :?:
Cat mai devreme, la 8 e bine abia incep sa despacheteze vanzatorii, oricum se stie ca piesele bune se vand primele, lasand la o parte pe cele care trec direct din buzunar in buzunar. :D
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu la Sutzu s-a tinut ci pe strada din stanga Institutului de arhitectura (cum privesti dinspre fantana). Probabil se va mai tine acolo si in viitor.
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
serbanel1994

Mesaj de serbanel1994 »

am fost si eu acolo :)
:wink: Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :wink:
ZAR

Mesaj de ZAR »

serbanel1994 scrie:am fost si eu acolo :)
Subscriu.Cam slab la monede in schimb destul de bogat la ceasuri. :)
cirligb

Mesaj de cirligb »

Am observat ca la acest targ preturile sunt peste ce se evalueaza aici pe forum la rubrica " identificare si preturi estimative". Ce parere aveti despre acest lucru; presupun ca este valabil pentru toate targurile.
andastratan

?

Mesaj de andastratan »

A achizitionat cineva ceva de la acest targ? :) Eu doar 2 bancnote necirculate si anume Madagascar 1000 franci 1994, Romania 50 lei 1966 si 2 monede antice.Una dintre ele:
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

cirligb scrie:Am observat ca la acest targ preturile sunt peste ce se evalueaza aici pe forum la rubrica " identificare si preturi estimative". Ce parere aveti despre acest lucru; presupun ca este valabil pentru toate targurile.
De-aia sunt "informative" :) Pretul al monede nu este fix. Si nici pretul altor obiecte de colectie. poate timbrele sa fie mai aproape de-o valoare, insa la monede este o piata. Si piata poate fluctua uneori mult. Si preturile informative, s-ar putea la anul sa nu mai fie nici macar apropiate de valoarea de acum.

@andastratan - frumusel Iovianul ala
Hljóðs bið ek allar
helgar kindir,
meiri ok minni
mögu Heimdallar;
viltu, at ek, Valföðr!
vel framtelja
forn spjöll fíra,
þau er fremst um man.
ZAR

Mesaj de ZAR »

berserkr scrie:
cirligb scrie:Am observat ca la acest targ preturile sunt peste ce se evalueaza aici pe forum la rubrica " identificare si preturi estimative". Ce parere aveti despre acest lucru; presupun ca este valabil pentru toate targurile.
De-aia sunt "informative" :) Pretul al monede nu este fix. Si nici pretul altor obiecte de colectie. poate timbrele sa fie mai aproape de-o valoare, insa la monede este o piata. Si piata poate fluctua uneori mult. Si preturile informative, s-ar putea la anul sa nu mai fie nici macar apropiate de valoarea de acum.

@andastratan - frumusel Iovianul ala
-Subscriu.Ideea este ca fiecare e liber sa ceara cat vrea pe piesa lui, multi din vanzatori nu cunosc nici macar cote de catalog, de piata nici vorba.Unii chiar daca stiu valorile tot cer (mult) peste...practic incearca sa obtina cat mai mult posibil.Pe mine o mare parte ma cunosc si nu prea imi cer preturi exagerate pt. ca stiu ca ma pricep.Dar tot e bine ca in unele cazuri se poate negocia. :)
-Pana la urma piesele numismatice au valori diferite pt. fiecare colectionar iar piata poate fi considerata o speculatie.Practic valoreaza exact atat cat esti dispus sa platesti, la fel si la ceasuri. :wink:
-Cateva imagini de la targ (E.Q.)
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?p=23737
cirligb

Re: ?

Mesaj de cirligb »

andastratan scrie:A achizitionat cineva ceva de la acest targ? :) Eu doar 2 bancnote necirculate si anume Madagascar 1000 franci 1994, Romania 50 lei 1966 si 2 monede antice.Una dintre ele:
De curiozitate. apropo de ce a spus domnul Zar, cat a costat bancnota de 50 lei; mi-a ramas impresia ca vanzatorii se "uitau" la potentialii cumparatori.
andastratan

Re: ?

Mesaj de andastratan »

cirligb scrie:
andastratan scrie:A achizitionat cineva ceva de la acest targ? :) Eu doar 2 bancnote necirculate si anume Madagascar 1000 franci 1994, Romania 50 lei 1966 si 2 monede antice.Una dintre ele:
De curiozitate. apropo de ce a spus domnul Zar, cat a costat bancnota de 50 lei; mi-a ramas impresia ca vanzatorii se "uitau" la potentialii cumparatori.
Mda, am observat si eu asta.Eu am cumparat-o cu 10 lei :)
Scrie răspuns