Mai este varianta unui demers catre okazii ( ca aici: http://transylvanian-numismatics.com/ph ... .php?t=287 ) in ceea ce priveste posibilitatea blocarii unor anumiti useri la licitatiile personale, adica sa blochez pe cei pe care nu doresc sa liciteze, iar daca isi fac alt nick sa fie demascati.
Nu cred ca cei de la okazii o sa fie deacord cu asa ceva.
Este posibil, dar eu nu stiu sa se fi facut inca nimic in acest sens. Si sunt optimist avand in vedere ca celalalt demers a avut finalizare.
vlahul scrie:Mai este varianta unui demers catre okazii ( ca aici: http://transylvanian-numismatics.com/ph ... .php?t=287 ) in ceea ce priveste posibilitatea blocarii unor anumiti useri la licitatiile personale, adica sa blochez pe cei pe care nu doresc sa liciteze, iar daca isi fac alt nick sa fie demascati.
Sunt pentru o lista publica.
cartelcoserv scrie:eu,de exemplu,am mai multe usere.pe fiecare vand alt tip de colectionabile.am cate unul pentru monede , bancnote ,filatelie , cartele telefonice si militaria...si aceasta de cativa ani,cand ,pur si simplu nu ma mai descurcam cu un singur user pentru toate categoriile.
cei care au cumparat de la mine stiu insa ca licitatiile sunt corecte.asta se poate verifica extrem de usor,deoarece foarte putine din licitatiile mele au mai mult de 1-3 oferte.si multe sunt licitatii instant.
dar,ca exceptie,pina sa introduca cei de la okazii posibilitatea de a bloca userii nedoriti la licitatii ,am folosit ,ocazional, licitarea de pe un id pe altul pentru a nu vinde persoanelor indezirabile.
Si eu am 2 usere pt 2 categorii diferite pe okazii si doar in cazuri exceptionale am folosit unul intr-o licitatie personala: atunci cand piesa pusa pe okazii a fost vanduta in afara site-ului si pt nu a crea situatii jenante nemaiputand onora obligatiile licitatiei.
florin232 scrie:
banivechi scrie:
Cind or sa bage si cei de la okazii taxa procentuala din pretul obtinut vor disparea astia care fac tranzactii intre doua username ale aceleiasi persoane.
Din cate stiu de la unul din managerii siteului okazii acest lucru se va intampla de la 1 ianuarie. Ramane de vazut in ce masura va fi pus in aplicatie; cel putin intentia exista.
Sa speram ca asa va fi.
In orice caz, "un ochi" avizat pe okazii "vede" licitatiile trucate...
deja ,dupe destule demersuri facute de mai multe persoane,aceasta posibilitate de blocare exista...