Maine ti se poate intampla tie.
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Desi e clar ca intre imaginea de pe forgerynetwork si cea de pe okazii exista diferente notabile (deci e sigur ca nu provin din aceiasi matrita), urmatoarele imagini postate de radu28 imi intaresc mai vechea convingere: daca asupra unei monede planeaza cel mai mic dubiu asupra autenticitatii, treci mai departe fiindca aproape sigur dubiul este intemeiat si moneda este falsa.
- valentinian

....exact, sunt destule suspiciuni si suspiciuni intemeiate dupa minebanivechi scrie:Desi e clar ca intre imaginea de pe forgerynetwork si cea de pe okazii exista diferente notabile (deci e sigur ca nu provin din aceiasi matrita), urmatoarele imagini postate de radu28 imi intaresc mai vechea convingere: daca asupra unei monede planeaza cel mai mic dubiu asupra autenticitatii, treci mai departe fiindca aproape sigur dubiul este intemeiat si moneda este falsa.
Oricum si din cele 3 piese postate ulterior de colecgul Radu28 niciuna nu pare autentica, presupun ca cea autentica ar fi trebuit sa fie prima...
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
.
Dupa cum am mai spus, am postat total aiurea creand confuzii.valentinian scrie: ....exact, sunt destule suspiciuni si suspiciuni intemeiate dupa mine
Oricum si din cele 3 piese postate ulterior de colecgul Radu28 niciuna nu pare autentica, presupun ca cea autentica ar fi trebuit sa fie prima...
Trebuia sa-mi fac timp si sa rezum totul intr-un singur post, nu sa scriu fragmentat in trei posturi cand si cum am apucat. Se pare ca unii colegi au interpretat gresit spusele mele sau din contra eu pe ale lor.
Marea mea problema si banuiesc ca a multora de pe forum este timpul, cu care nu ma pot “impaca” deloc.
Tetradrahma buna este imaginea denumita: “tetradrahma buna, 16.17 grame.jpg”.
Pe viitor cand va mai fi cazul o sa incerc sa-mi expun parerile mult mai clar nelasand loc interpretarii sau confuziei. O sa incerc sa "lucrez" putin si la exprimare ca toata lumea sa inteleaga clar ce vreau sa spun. Nu vreau sa creez false impresii si nici nu vreau sa par un snob sau un "inganfat" care nu vrea altceva decat sa impresioneze sau sa stranga voturi, puncte, etc. Nu dau verdicte, nu strang argumente pro sau contra si nici nu vreau sa discreditez pe nimeni. Incerc doar sa-mi exprim opiniile intr-un mod cat se poate de civilizat. Uneori, aici pe forum, am observat ca este mult mai intelept sa adopti rolul de spectator.
"Nemo censetur ignorare legem."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
"Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people."
Va faceti prea multe probleme, pana la urma nu s-a intamplat nimic, a fost o simpla discutie, iar orice neintelegere se rezolva imediat, doar nu-i un capat de tara. Si eu m-am legat de un amanunt si am fost cam scortos, recunosc.
Asa incat trebuie sa interveniti de fiecare data cand doriti, si e valabil pentru oricine, altfel, spatiul asta isi pierde rostul.
Asa incat trebuie sa interveniti de fiecare data cand doriti, si e valabil pentru oricine, altfel, spatiul asta isi pierde rostul.