@Hunter: scuze, dar comparatia cu cursele de cai o mentin: am vazut destule "lovituri de cravasa" date intre colectionari pentru a obtine anumite piese, incit sa nu fiu de acord cu imaginea idilica a colectionarilor prieteni, lipsiti de orgolii sau invidie.
Am inteles ce spuneti, eu m-am referit la colegii de forum capa, mateiciuc, ovidiu care in ultimele zile au postat mesaje legate de aceasta piesa, nu zugraveam un peisaj idilic al comunitatii colectionarilor in general, stiu foarte bine cum merg lucrurile.
Ce mi se pare mie suspect acum, este: de ce aceasta "furie" impotriva acestor monede INAINTE de a se termina licitatiile?
La cit de rar vedem monede CERTIFICATE extrem de sus eu suspectez ca unii nu vor sa existe prea multe laude INAINTE de terminarea licitatiei, pentru a nu stirni interesul si a altor amatori care ar putea urca licitatiile prea sus.
Au fost piese de mii si zeci de mii de euro la vanzare pe internet si nu cred ca a deschis nimeni un topic aici pentru a critica o piesa pentru a o lua mai ieftin. Probabil ca o sa apara si laudele dupa terminarea licitatiei, criticile cu siguranta o sa ramana.
Cit despre cuvintul "frustrare" mi s-a parut ca ilustreaza destul de bine declaratia Dv. cum ca va vine sa spargeti slab-urile vazind pe ebay o piesa inferioara gradata mai bine decit ale Dv. Am gresit? Imi cer scuze!
Nu este nicio problema, doar ca v-am spus, piesa respectiva nu imi mai apartine asa ca nu imi vine sa sparg nimic

, ma refeream la modul general.