Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.
N-am zis ca era scris cu carioca, tu ai spus ca daca e serios trebuie sa modifice, si eu am intrebat cum ar putea modifica Atat. Oricum ce va fi om vedea
Cu carioca, fara carioca, daca se suprapun inca odata se da dovada de prostie.Si cum a zis Gabi, cu certitudine nu o sa stim lucrul acesta decat sambata - daca vreti, dau eu o fuga si va anunt daca este miscare, cred ca eu stau cel mai aproape .
trecand prin dreptul palatului am aruncat si eu un ochi, intr-adevar, era un afis pe care scria clar ca "targul se amana pentru 31 martie-1 aprilie"...
deci, daca nu s-ar tine weekendul asta, de ce s-ar mai fi tiparit niste afise, chiar asa o harababura sa fie?
dimo13 scrie:trecand prin dreptul palatului am aruncat si eu un ochi, intr-adevar, era un afis pe care scria clar ca "targul se amana pentru 31 martie-1 aprilie"...
deci, daca nu s-ar tine weekendul asta, de ce s-ar mai fi tiparit niste afise, chiar asa o harababura sa fie?
Nu imi vine sa cred, un afis despre targul colectionarilor afisat la Palatul Sutu?Unde anume e postat, ca ma duc sa-i fac o poza sa-l imortalizez ?
ehei, normal ca nu-i afara, doreati sa-l vada tot omul din strada?
imi para rau totusi ca mi-a scapat sa intreb pe cineva de pe-acolo, poate incerc maine...
Mie Dl. respectiv mi-a spus mai demult ca el organizeaza targurile astea, iar Vineri cand l-am sunat stia ca s-ar suprapune cu cel din Obor. Daca vreti puteti suna si voi (cei din Bucuresti presupun ca-l stiti sau poate stiti pe altii care au legatura). Eu am incercat sa aflu si asta a iesit, deh...poate omul n-a reusit sa-l amane. Oricum ar fi bine sa stim pana Vineri seara zic eu
Cat de ciudat ar fi daca sambata am alerga intre Sutu si Obor
Cred ca trebuie sa ne impartim pe zone .
Vorbind serios ar fi bine daca vineri seara am afla ceva sigur .
berserkr scrie:N-am zis ca era scris cu carioca, tu ai spus ca daca e serios trebuie sa modifice, si eu am intrebat cum ar putea modifica Atat. Oricum ce va fi om vedea
berserkr scrie: Adica sa se duca si sa scrie pe anunt cu carioca? In fine, am spus ce stiu eu, daca el a mintit asta este! Oricum dupa cum observam numai in preziua targului se afla daca se tine sau nu, asa ca eu cred ca ne chinuim degeaba sa prognozam ce va fi
Iar eu nu am spus ca trebuie sa modifice, ci ceea ce am citit...
Cu respect pentru opinia Dvs prsonala, dupa cum am scris mai sus unul dintre organizatori mi-a spus clar la telefon ca targul de la Sutzu nu se tine in acest weekend (31 Martie) tocmai pentru a se evita suprapunerea lui cu cel din Obor. Daca nu m-a mintit (putin probabil - este un colectionar serios si implicat in fenomen pana la nivel oficial) probabil asa va fi
Ceea ce am scris eu nu este o opinie personala: am citit pe afisele de la intrarea in clubul filatelistilor de pe calea dorobantilor care suna cam asa: ''datorita vremii nefavorabile targul de la palatul sutu se va tine in zilele de 31,03-01,04'' am citat din memorie. Daca organizatorul este asa de serios sa modifice data si dupa acest anunt...
Ba ai spus dar nu conteaza, important e sa fim constructivi si in sensul asta ii rog pe toti daca au date noi despre asta sa le posteze ca sa stim ce facem
trecand iar prin centru am intrat la Sutu si am intrebat, mi s-a spus ca targul se tine acum (31 mart-1 ap), dar pentru toata siguranta sa dau si un telefon vineri seara...
cat despre targul de la Obor, 30 martie-1 aprilie, am vazut afisul (deja nu mai etarg, e festival)...