Stimati colegi de "suferinta"
vand jumatate de fisic de 500 lei 1946 aluminium (50 bucati). Fisicul a fost degradat asa ca piesele de la ambele capete au fost afectate, coborandu-le astfel gradul pana la XF. Deorace am aproape tot fisicul va asigur ca voi alege pe cele mai frumoase 50, deci nu va fi nimic sub aUNC (aUNC este gradarea unui om destul de pretentios). Majoritatea pieselor au luciu intact, singurul "nod in papura" ce poate fi gasit pieselor resulta din modul in care au fost trasportate de cel care mi le-as adus, anume in tiple de plastic.
Sincer as fi mult mai incantat de schimburi pe piese UNC (si cand spun UNC, chiar sa fie UNC, nu UNC marca okazii - stiu desigur domniile Dvs. la ce ma refer).
Consider ca nu are rost sa fac scanuri la ceva ce nu a circulat si daca s-a degradat atunci minimal si ca urmare a depozitarii defectuoase. Bineinteles ca cei interesat vor primi la cerere poze detaliate.
Pretul meu (nenegociabil) este de 120 euro sau 3 piese UNC (alamuri din anii '30 in special nominaluri de 10 si 20 lei + "Hora"). Pentru piese deosebite ofer si bonus. NU ma intereseaza profitul ce doar sa imi update-z colectia cu piese frumoase.
Accept si schimburi in bancnote, spre ex. un 5000 lei Carol II cu supratipar UNC/UNC-
cu multumiri astept mesajele Dvs pe PM,
A
PS: mai am si alte piese, in special alamuri din anii '30 si zincuri, cumparate ca UNC insa dupa parerea mea maxim aUNC, insa nu sub XF+.
Jumatate de fisic 500 lei 1946 (50 buc)
-
hadrian_imperator