intrebare.
intrebare.
Buna ziua. Se ocupa cineva dintre dumneavoastra cu: "marturii de botez" ? (cred). Am gasit aceasta piesa (scan: argint - 3,41 gr. -ne curatata). Nu cred este coincidenta de nume(Acad. Prof. Dr. Ana Aslan), deoarece este "ANNE". Daca cineva colectioneaza asa ceva, poate sa ma contacteze. Multumiri -o zi faina. Cu stima Nik
-
thebluelion

Re: intrebare.
Buna ziua. Nu cred ca are legatura cu Ana Aslan, dar, fiind de argint, sunt interesat de ea. Deoarece nu va pot da PM din cauza unei erori din forum, va rog sa mentionati aici suma la care v-ati gandit. Multumesc.
Buna dimineata,
Ana Aslan s-a nascut in 1897, deci nu are cum sa fie ea.
O piesa frumoasa, din argint.
Toate cele bune tuturor, si multumiri pentru postarea piesei.
(Nu sunt interesat de aceasta piesa, dar nu m-am abtinut sa nu postez, ca sa imi exprim admiratia)
Ana Aslan s-a nascut in 1897, deci nu are cum sa fie ea.
O piesa frumoasa, din argint.
Toate cele bune tuturor, si multumiri pentru postarea piesei.
(Nu sunt interesat de aceasta piesa, dar nu m-am abtinut sa nu postez, ca sa imi exprim admiratia)
Unleash the PIG within yourself and you will be more human this WAY!
- tripleseven

Este foarte frumos ca va exprimati admiratia
dar...modelul este relativ banal si marturia destul de tarzie !
Dat fiind faptul ca a stat atata timp in vadul unui rau, nu a scapat nevatamata, dar totusi mai arata binisor
Daca ar fi fost pana prin 1890 era foarte interesanta..
Dat fiind faptul ca a stat atata timp in vadul unui rau, nu a scapat nevatamata, dar totusi mai arata binisor
Daca ar fi fost pana prin 1890 era foarte interesanta..
-
popoviciliza

Pare de interes <<ADINE ASSAN>>. Dacă este corespondentul franţuzesc pentru Adina Assan, există o probabilitate să fie vorba de descendenta familiei Asan, căsătorită cu Barbu Brezianu.
http://www.scia.ap.istoria-artei.ro/2014-en.php
MIHAI SORIN RĂDULESCU
În jurul genealogiei lui Barbu Brezianu (I)
[...] Barbu Brezianu (1909–2008) [...] Sa première épouse, Adina Assan, était la fille de Basil G. Assan, l’un des héritiers du moulin à vapeurs Assan de Bucarest [...]
Iar în conexiune cu <<ANNE HENRIETTE ASLAN>>, este o ipoteză de urmat şi faptul că grupul urmaşilor familiei Assan care se judecă pentru Moara lui Assan cuprind pe:
- Stavraca Henriette Maria Ana
- Aslan Cristiana
Densitatea de nume este remarcabilă, iar vârstele corespund.
În caz că vreţi să continuaţik, vă urez succes, ar putea să revină în familia din care provine... dacă nu se îmtâmplă să fie mai mult deât o simplă coincidenţă de nume!
http://www.scia.ap.istoria-artei.ro/2014-en.php
MIHAI SORIN RĂDULESCU
În jurul genealogiei lui Barbu Brezianu (I)
[...] Barbu Brezianu (1909–2008) [...] Sa première épouse, Adina Assan, était la fille de Basil G. Assan, l’un des héritiers du moulin à vapeurs Assan de Bucarest [...]
Iar în conexiune cu <<ANNE HENRIETTE ASLAN>>, este o ipoteză de urmat şi faptul că grupul urmaşilor familiei Assan care se judecă pentru Moara lui Assan cuprind pe:
- Stavraca Henriette Maria Ana
- Aslan Cristiana
Densitatea de nume este remarcabilă, iar vârstele corespund.
În caz că vreţi să continuaţik, vă urez succes, ar putea să revină în familia din care provine... dacă nu se îmtâmplă să fie mai mult deât o simplă coincidenţă de nume!
Multumesc pentru raspunsuri, si detalii. Nu cred ca voi intra in "genealogie"(este putin cam complicat). Inca odata multumiri, si o zi placuta -Nik.