o intrebare de la un incepator....PLZ!!!
o intrebare de la un incepator....PLZ!!!
Va rog frumos sa imi spuneti daca exista ceva targuri numismatice sau shop'uri de profil prin Sibiu?Va multumesc mult.(sper ca nu sunt offtopic,dar la sectiunea targuri numismatice sunt semnalate de obicei prezenta lor)MULTUMESC

Ultima oară modificat 16 Aug 2007, 22:02 de către 2ddy, modificat 1 dată în total.
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Sibiu
Eu am dat de 2 magazine care aveau ceva numismatica. daca sunteti din Sibiu este imposibil sa nu le fi vazut. N-am mai fost de vreo 2 ani in Sibiu si nici pana atunci prea des (sincer cred ca de 2 ori in total) dar ... poate le dibuiti dupa descriere:
1. in zona pietonala pe strada care duce la piata centrala distre zona in care masinile sunt permise. Vis a vis de o librarie bunuta pe acea vreme (Eminescu sau Humanitas) . Se intra printr-un gand - intre cladiri si apoi e o carare lunga in curtea interioara . Este chiar in fundul curii. Este un magazin de antichitati. Era bunut si avea ceva numismatica - nu ff dar rezonabila.
2. Chiar in piata centrala pe langa acel pod faimos (al mincinosilor???). Avea si artizanat oricum era vis a vis de unul de artizanat. De acolo am luat o medalie 1848-1948 in stare buna la 480000 ROL pe atunci... acum se cam dau la 100 RON... deci e ok.
Sper sa va ajute... si scuze daca descrierile sunt oarecum stupide... si memoria imi joaca feste
1. in zona pietonala pe strada care duce la piata centrala distre zona in care masinile sunt permise. Vis a vis de o librarie bunuta pe acea vreme (Eminescu sau Humanitas) . Se intra printr-un gand - intre cladiri si apoi e o carare lunga in curtea interioara . Este chiar in fundul curii. Este un magazin de antichitati. Era bunut si avea ceva numismatica - nu ff dar rezonabila.
2. Chiar in piata centrala pe langa acel pod faimos (al mincinosilor???). Avea si artizanat oricum era vis a vis de unul de artizanat. De acolo am luat o medalie 1848-1948 in stare buna la 480000 ROL pe atunci... acum se cam dau la 100 RON... deci e ok.
Sper sa va ajute... si scuze daca descrierile sunt oarecum stupide... si memoria imi joaca feste
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
MUltumesc pentru raspunsurile de pana acum!Nu sunt din sibiu,dar toata saptamana viitoare o sa fiu acolo,si m'ar tenta sa vad macar un shop.Aici in Baia Mare nu exista asa ceva,si,fiind incepator,nu am vazut pana acum un shop de profil
....multumesc....si pt ceilalti va rog sa imi spuneti daca stiti:)toate cele bune
- PRONUMISMATICA
- Site Admin
am inteles:)
am inteles...multumesc de sfat!O sa tin cont,evident!!!