o intrebare de la un incepator....PLZ!!!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
2ddy

o intrebare de la un incepator....PLZ!!!

Mesaj de 2ddy »

Va rog frumos sa imi spuneti daca exista ceva targuri numismatice sau shop'uri de profil prin Sibiu?Va multumesc mult.(sper ca nu sunt offtopic,dar la sectiunea targuri numismatice sunt semnalate de obicei prezenta lor)MULTUMESC :lol: :D :) :D :D
Ultima oară modificat 16 Aug 2007, 22:02 de către 2ddy, modificat 1 dată în total.
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Anul asta Sibiu este Capitala Culturala Europeana, stiu ca se organizeaza anumite targuri/expozitii (cu sau fara vanzare) deci e posibil sa fie si ceva de numismatica.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Se organizau targuri si in Sibiu, dar chiar de mult nu am mai auzit de vreunul. Or fi fost, dar probabil nu l-au promovat asa cum trebuia.
drmau

Sibiu

Mesaj de drmau »

Eu am dat de 2 magazine care aveau ceva numismatica. daca sunteti din Sibiu este imposibil sa nu le fi vazut. N-am mai fost de vreo 2 ani in Sibiu si nici pana atunci prea des (sincer cred ca de 2 ori in total) dar ... poate le dibuiti dupa descriere:
1. in zona pietonala pe strada care duce la piata centrala distre zona in care masinile sunt permise. Vis a vis de o librarie bunuta pe acea vreme (Eminescu sau Humanitas) . Se intra printr-un gand - intre cladiri si apoi e o carare lunga in curtea interioara . Este chiar in fundul curii. Este un magazin de antichitati. Era bunut si avea ceva numismatica - nu ff dar rezonabila.
2. Chiar in piata centrala pe langa acel pod faimos (al mincinosilor???). Avea si artizanat oricum era vis a vis de unul de artizanat. De acolo am luat o medalie 1848-1948 in stare buna la 480000 ROL pe atunci... acum se cam dau la 100 RON... deci e ok.
Sper sa va ajute... si scuze daca descrierile sunt oarecum stupide... si memoria imi joaca feste :-)
Orice stiinta este un sistem de ipoteze; orice filozofie, un pariu cu timpul. Sistemele se pot substitui iar pariurile se pierd de obicei - parafrazandu-l pe Julio Cortázar via „Mironositele” de Federico Andahazi
2ddy

Mesaj de 2ddy »

MUltumesc pentru raspunsurile de pana acum!Nu sunt din sibiu,dar toata saptamana viitoare o sa fiu acolo,si m'ar tenta sa vad macar un shop.Aici in Baia Mare nu exista asa ceva,si,fiind incepator,nu am vazut pana acum un shop de profil :( :( ....multumesc....si pt ceilalti va rog sa imi spuneti daca stiti:)toate cele bune
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

@2ddy

doar ca un sfat: cand mai deschideti un topic incercati sa includeti in titlu si subiectul mesajului, e mai usor de urmarit asa
2ddy

am inteles:)

Mesaj de 2ddy »

am inteles...multumesc de sfat!O sa tin cont,evident!!!
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Exista un topic pe tema asta...
Scrie răspuns