Am postat acest topic privind aceasta medalie la monede antice, fara sa imi dau seama, drept pentru care m-am simtit nevoit sa il repun la locul lui, anume in categoria corecta.
Am aceasta medalie ce comemoreaza 30 de ani de la razboiul de independenta romano-ruso-turc, si doresc sa stiu cat de rara este aceasta piesa din bronz aurit cu toarta. Mi s-a spus ca ar fi mai multe tipuri ale acestei medalii ( fara toarta, argintate, din argint?, aurite).
Este vorba de o piesa rara in starea asta? Ce valoare numismatica ar avea cu aproximatie?
Multumesc anticipat.
medalie 1877-1907
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul, Alex
-
joinme_2000
- **

medalie 1877-1907
- Fişiere ataşate
-
- carol I-alexandru II - avers.JPG (51.67 KiB) Vizualizat de 4885 ori
-
- carol I-alexandru II - revers.JPG (30.38 KiB) Vizualizat de 4885 ori
- tripleseven

Re: medalie 1877-1907
Intr-adevar sunt mai multe tipuri. Nu este o medalie foarte rara dar nici comuna nu este.Daca vreti sa o valorificati mai eficient atunci cred ca eBay-ul ar fi locul cel mai potrivit deoarece au sa liciteze si persoane care colectioneaza piese rusesti!joinme_2000 scrie:Am postat acest topic privind aceasta medalie la monede antice, fara sa imi dau seama, drept pentru care m-am simtit nevoit sa il repun la locul lui, anume in categoria corecta.
Am aceasta medalie ce comemoreaza 30 de ani de la razboiul de independenta romano-ruso-turc, si doresc sa stiu cat de rara este aceasta piesa din bronz aurit cu toarta. Mi s-a spus ca ar fi mai multe tipuri ale acestei medalii ( fara toarta, argintate, din argint?, aurite).
Este vorba de o piesa rara in starea asta? Ce valoare numismatica ar avea cu aproximatie?
Multumesc anticipat.
Am vazut piese similare care au fost vandute pe ebay si cu 45 € si cu 120€!!!
Personal nu as da mai mult de 50€ pe ea.
-
sigmaringen1