user nou arad pe okazi

O 'bază de date' cu persoane pe care probabil e mai bine să le evitați când vindeți / cumpărați / faceți schimburi.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

cristoph

user nou arad pe okazi

Mesaj de cristoph »

http://www.okazii.ro/catalog/4721721/ob ... E-UNC.html

utilizatorul : 2dollars a scos de curand pe okazi la vanzare cateva loturi de bancnote la preturi destul de mici , am urmarit o parte din licitati de curiozitate , au sarit de mult de pretul pe care il ofeream eu

acum vreau sa vad cat de mult influenteaza licitatia useri : adams si bancnote ( folositi de domnul A.P.S. din Arad ) , eu totusi cred ca sunt unul si acelasi

Sper sa ma indoiesc si sa fie o persoana diferita ,
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:16 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
cristoph

Mesaj de cristoph »

http://www.okazii.ro/catalog/4682724/ob ... E-UNC.html

in licitatia asta se vede clar cum domnul bancnote foloseste ambele conturi ca sa liciteze :arrow: de ce sa iti faci singur concurenta :idea:
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:16 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
cristoph

Mesaj de cristoph »

http://www.okazii.ro/catalog/4837588/ob ... 5-AUR.html

din nou domnul bancnote , mie ultima oara nu a fost capabil sa imi expediez 20 lei pentru bancnotele castigate , acum cumpara monede de aur de 145 euro :twisted:
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:17 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
valentinian

Mesaj de valentinian »

cand mai descoperiti astfel de manevre contactati imediat ''asistenta clienti'' si reclamati situatia si astfel id paralele vor fi sterse de admin in timp real.
Justitia omnium domina et regina virtutum est
.
cristi_g

Mesaj de cristi_g »

cristoph scrie:http://www.okazii.ro/catalog/4682724/ob ... E-UNC.html

in licitatia asta se vede clar cum domnul adams foloseste ambele conturi ca sa liciteze :arrow: de ce sa iti faci singur concurenta :idea:
poate si vinzatorul este una si aceeasi persoana cu dl adams si astfel creste ,,interesul,,ptr lot
cristoph

Mesaj de cristoph »

pot sa garantez 90% ca este vorba tot de domnul bancnote si am impresia ca am mai descpoerit un cont al dansului silviu_ovidiu , uitati-va cum a crescut pretul la ultimele licitati

am citit descrierea la silviu_ovidiu si am descoperit la un rating negativ primit raspunsul ca a avut probleme medicale si nu a reusit sa ridice coletul .

in aceasi perioada am trimis si eu un colet cu recomandata si plata sa o faca dupa acea pe card ( era a doua tranzactie cu dansu , prima s-a realizat fara probleme ) . Am incercat apoi o luna si ceva sa imi recuperez bani , a zis ca a fost operat si internat la spital in acea perioada , desi intra zilnic pe mesanger si nu raspundea la mesaje si telefoane

Este o persoana dubioasa , care are perioade de bune tranzactii cu cele in care refuza sa ridice coletele si inventeaza tot felul de motive , eu deja am dat ban la doua conturi ale dansului

daca are cineva cunostinta despre contul silviu_ovidiu
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:17 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
PRONUMISMATICA
Site Admin

Mesaj de PRONUMISMATICA »

Din cate tin minte userul "adams" = userul "bancnote" , vazusem aceeasi greseala gramaticala in text la ambii. Am urmarit mai de mult licitatiile unuia ca tot folosea imagini de ale mele la licitatiile lui si degeaba i-am tot atras atentia, zicea ca "are imagini doar pentru cei interesat" :?: :!: Daca va uitati la calificativele celor doi o sa vedeti ca au licitat de mai de multe ori "strategic" unul la celalalt.
cristoph

Mesaj de cristoph »

Pentru adams si bancnote va asigur eu ca sunt unul si acelasi .
Am dat ban pentru userul adams si apoi a cumparat cu banncote de la mine , a trimis pe mail adresa prietenei B. ( user bancnote) si a fost de acord sa plateasca anticipat pe card . Cand am fost la banca sa verific , depunerea a fost depusa pe numele domnului A ( user adams ) , am zis ca daca tot a platit sa ii expediez banncotele cu posta ramburs si apoi sa ii blochez si acest cont .
A fost la fel de neserios si nu a ridicat scrisoarea , cand le-am primit inapoi a zis sa le mai expediez inca o data ca era plecat si nu a reusit sa ridice scrisoarea , am preferat sa ii expediez bani inapoi .
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 03:07 de către cristoph, modificat 1 dată în total.
cartelcoserv

Mesaj de cartelcoserv »

cu bancnote am si eu probleme.
a castigat un lot de la mine,i-am expediat cu plata ramburs ,nu le-a ridicat.si-a cerut scuze , a spus ca le va plati prin card.astept de 3 luni jumatate finalizare.saptamana trecuta i-am blocat accesul la licitatiile mele iar de saptamana aceasta voi incepe sa ii acord calificative negative.
cristoph

Mesaj de cristoph »

raspuns pe okazi :

http://www.okazii.ro/catalog/4830981/ob ... l-unc.html

deja se uita lumea pe forumul asta sa vada cine ii acuza , eu cred ca este o reactie directa la mailul trimis de domnul Condescu domnului Adams

oricum oficial de maine imi inchid activitatea pe okazi si cred ca am sa imi dezactivez si contul , persoanele cu care am colaborat fara probleme pana acum pot sa le contactez si pe mail fara sa fie nevoie sa liciteze pe okazi

oricum ma gandeam de mult sa imi fac propriul site cu un magazin virtual asa ca acum am si mai multe motive sa fac acest lucru cat mai rapid

cred ca pana la 1 februarie o sa fie gata
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Citez "de la forumul numismatic vi se trage". Iata ce se obtine! Suntem deja niste exemple negative, orice escroc ne poate clasifica. De-asta nu m-am simtit obligat sa anunt pe okazii despre discutiile de-aici, oricum cine face asa ceva nu este corect din start, nu merita decat sa ne ferim de el. Si acest lucru incercam sa-l facem prin mentionarea acestui tip de practici pe forum.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

cristoph scrie:raspuns pe okazi :

http://www.okazii.ro/catalog/4830981/ob ... l-unc.html

deja se uita lumea pe forumul asta sa vada cine ii acuza , eu cred ca este o reactie directa la mailul trimis de domnul Condescu domnului Adams

oricum oficial de maine imi inchid activitatea pe okazi si cred ca am sa imi dezactivez si contul , persoanele cu care am colaborat fara probleme pana acum pot sa le contactez si pe mail fara sa fie nevoie sa liciteze pe okazi

oricum ma gandeam de mult sa imi fac propriul site cu un magazin virtual asa ca acum am si mai multe motive sa fac acest lucru cat mai rapid

cred ca pana la 1 februarie o sa fie gata
Imi pare chiar rau, e posibil sa se traga de la bunele intentii. :(
berserkr
moderator
moderator

Mesaj de berserkr »

Nu trebuie sa va faceti proces de constiinta, forumul e public, ar fi putut ajunge aici si singur. Doar ca vedeti ca demersul nu duce la ceva util :)
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Pana la urma depinde de persoana, sunt convis totusi ca pot fi si situatii in care persoana in cauza sa reactioneze civilizat si poate chiar sa lamureasca o problema. In cazul acesta imi pare rau ca intentia mea, pe care inca o cred buna, a dus la probleme pentru altii.

E greu sa vorbesc obiectiv cand eu insumi am fost implicat odata.

Dar, incercand totusi sa fim obiectivi trebuie tinut seama ca exista si sanse (chiar daca sunt mici sau nu) ca cineva sa fie nevinovat chiar daca toate dovezile duc la concluzia contrara. De aceea cred inca, fie si cu riscul de a mai obtine cate un scandal, ca pentru acei unul doi nevinovati (reali sau potentiali) sa existe posibilitatea de a sti ca se discuta de ei. Dar aveti dreptate, e o chestiune de optiune personala, si chiar mai mult decat atat e o chestiune care tine de optiunea tuturor celor implicati, deoarece o astfel de informare poate afecta pe mai multi.
cristoph

Mesaj de cristoph »

pe mine nu ma deranjeaza ce scrie , ci unde scrie

in mod corect administratorul de la okazi ar trebuii sa ia masuri , sa sanctioneze userul respectiv si sa stearga acest gen de mesaje

forumul este folosit pentru informtii despre licitatia respectiva sau alte informatii , dar nu pentru insulte si alte jigniri

oricum eu am sesizat acest lucru la cei de la okazi si sunt curios ce raspund am sa primesc

cat despre acel mesaj , putin ma intereseaza ce considera domnul respectiv , poate m-am inselat , isi facea cont aici si aducea in discutie subiectul aici pe forum , si imi ceream scuze daca se comitea o greseala si afirmatia facuta era gresita , dar din raspunusul lui se inteleg multe , cel putin pentru mine
Scrie răspuns