propunere sistematizare lista de useri care fac probleme
Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA
-
cartelcoserv

propunere sistematizare lista de useri care fac probleme
doua propuneri:
-fiecare "nominalizare" sa fie facuta intr-un topic separat,in care se va discuta numai despre userul respectiv.
-daca cineva dispune de informatii suplimentare despre userul incriminat (nume,adresa postala -macar aproximativa,daca nu completa ,nr de telefon) este rugat sa puna informatiile in rubrica respectiva.in felul asta,putem identifica mai usor userii care liciteaza pentru ridicarea preturilor si ii putem evita.
-fiecare "nominalizare" sa fie facuta intr-un topic separat,in care se va discuta numai despre userul respectiv.
-daca cineva dispune de informatii suplimentare despre userul incriminat (nume,adresa postala -macar aproximativa,daca nu completa ,nr de telefon) este rugat sa puna informatiile in rubrica respectiva.in felul asta,putem identifica mai usor userii care liciteaza pentru ridicarea preturilor si ii putem evita.
-
cristoph
cum a spus Domnul Cartelcoserv s-a aprins beculetul
, si mi-am amintit de un mesaj de pe okazi trimis de bancnote catre 2dollars ,asta e linkul : http://www.okazii.ro/catalog/4786296/ob ... -1000.html
Mm-am uitat la descrierea utilizatorului bancnote de la noi pe forum , vezi atasament poza .
Numai zic decat atat :
Nu cumva domnul bancnote e consilier la Primarie in Arad .
Trageti dumneavoastra concluziile
Mm-am uitat la descrierea utilizatorului bancnote de la noi pe forum , vezi atasament poza .
Numai zic decat atat :
Nu cumva domnul bancnote e consilier la Primarie in Arad .
Trageti dumneavoastra concluziile
Ultima oară modificat 19 Feb 2008, 00:29 de către cristoph, modificat de 2 ori în total.
-
cristoph
- valentinian

- PRONUMISMATICA
- Site Admin
Daca o luati asa... brusc mi-am amintit ca ati utilizat la o licitatie de a dvs. o poza luata de pe siteul meu, fara a cere acordul meu in prealabil. Si nici cand v-am atras atentia nu ati luat jos imaginea. Ia cautati legea care se refera la drepturile de autor si ce zice.bancnote scrie:in conformitate cu legea 677/2001, nu aveti voie sa detineti si sa perlucrati, nume , prenume, sex , data nasteri, adresa etc, ale persoanelor fara acordul scris a acesteia. In caz contra intrati sub incidenta legi penale.
Si va rog sa va masurati putin cuvintele, altfel va suspend contul.