targ la Hanul lui Manuc

Aici vă puteți anunța colegii colecționari despre unde și când se va ține următorul târg numismatic sau va puteți spune părerea despre ultimul târg numismatic care a avut loc.

Moderatori: Deus, PRONUMISMATICA

Scrie răspuns
dimo13

Mesaj de dimo13 »

Ei bine, a ajuns cineva pe la Hanul lui Manuc ieri, azi? Cum s-au prezentat lucrurile? :)
ZAR

Mesaj de ZAR »

-Eu am ajuns ieri cand era pe terminate.Sau asa cred pt. ca unii strangeau mesele.
-Cam slab dar am luat totusi cateva piese comune, tari care nu le aveam.
-Preturi per-total sa zic acceptabile. :)
ZAR

Mesaj de ZAR »

Se mai face in viitor targ la han sau a fost o locatie provizorie, din cate am auzit trebuia sa se tina la Sutu. :?:
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Asa este, s-a tinut la Han in locul Palatului Sutu, insa asta a fost din cauza unor mizerii facute de unii oarganizatori mai vechi ai targului...
Am inteles ca d-nul Primar este receptiv la astfel de manifestari, doar ca locatia este oarecum "neproductiva" pentru vanzatori, fapt care ar putea efecte negative pentru viitoarele targuri de acolo. Sa speram intr-o regularizare a acestor targuri, cu o implicare in promovarea acestuia.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Nu as putea spune ca e o locatie neproductiva, hanul e intr-o zona destul de vizitata a orasului din cauza muzeului ''Curtea Veche'', plus ca in apropiere e si ZC :lol: am intalnit si ceva colectionari straini la targ.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Eu ma refeream la faptul ca la Sutu targul este mult mai "vizibil", iar parerea unora era ca au venit multi "rataciti" si nu special... Multi dintre vazatori se bazeaza pe cei veniti ocazional...
ZAR

Mesaj de ZAR »

Si eu m-am incadrat la rataciti :D nu stiam de targ, altfel ma ducem in ambele zile si de dimineata.Noroc ca am trecut prin zona, iesisem la plimbare prin oras cu nevasta-mea.
GLV

Mesaj de GLV »

Daca nu ma insel si vanzatorii au fost mai putini decat se adunau la Sutu.Eu oricum am reusit sa cumpar ,pentru un prieten ,doua bancnote :una de 5 si alta de 20 lei CAR, stare buna la pret rezonabil.
vlahul
moderator
moderator

Mesaj de vlahul »

Am inteles ca in we urmator va fi din nou organizat targ la Han ;)
ZAR

Mesaj de ZAR »

Da, am observat pe mese la unii vanzatori fluturasi cu anuntul, scria parca 10-11 mai, targ la Hanul lui Manuc (sper ca am retinut bine data, oricum e sigur luna asta). :)
Ultima oară modificat 06 Mai 2008, 13:19 de către ZAR, modificat 1 dată în total.
amonra

Mesaj de amonra »

Si eu am auzit acelasi lucru.
Si in plus, am auzit ca in paralel va fi si un mini targ ( probabil mai mult militaria ) la Muzeul Militar.
Pecunia non olet.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

Din cate am inteles, si targul de la Manuc se tine tot in aer liber. Cu alte cuvinte, daca ploua ne luam gandul.
ZAR

Mesaj de ZAR »

Ideal ar fi corturile de la Obor :D dar slabe sanse, e tot ca la Sutu - sub cerul liber.
andi_codescu

Mesaj de andi_codescu »

:D Corturile sunt ideale ca in caz de ploaie ii protejeaza pe vanzatori si ii alunga pe cumparatori, disparand astfel concurenta pe piesele dorite :idea: .

E bine ca sunt multe targuri, chiar daca sunt "diluate", dar parca tot mai bine ar fi unul organizat undeva sub un acoperis, dar organizat bine. La targul de la WTC nu am fost niciodata, asa ca nu stiu cum este.
Scrie răspuns