Estimare bancnota 50.000 lire
Moderatori: berserkr, Deus, vlahul
Estimare bancnota 50.000 lire
O estimareva rog daca se poate.
In stare necirculata am observat ca este undeva in jurul sumei de 50 euro (cea din imagine este in stare ce se observa).
Acum sunt curios daca o astfel de bancnota se mai poate schimba la banca.
Teoretic in acest moment 1 euro = aprox 2000 lire italiene.
Astept pareri. Multumesc anticipat.
In stare necirculata am observat ca este undeva in jurul sumei de 50 euro (cea din imagine este in stare ce se observa).
Acum sunt curios daca o astfel de bancnota se mai poate schimba la banca.
Teoretic in acest moment 1 euro = aprox 2000 lire italiene.
Astept pareri. Multumesc anticipat.
- Fişiere ataşate
-
- 50.000 lire resize.jpg (62.76 KiB) Vizualizat de 4518 ori
-
stefan vasilita

-
Tudor C
Am gasit.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... e+italiene
Multumesc mult. Pana in 2012 la bancile din Italia.
Dar dpdv numismatic cat ar valora?
Presupun ca nu 2-3 lei.
http://transylvanian-numismatics.com/ph ... e+italiene
Multumesc mult. Pana in 2012 la bancile din Italia.
Dar dpdv numismatic cat ar valora?
Presupun ca nu 2-3 lei.
Ultima oară modificat 11 Ian 2009, 09:43 de către cirligb, modificat 1 dată în total.
-
Tudor C
-
cristoph
In viitor s-ar putea sa numai valoreze nici atat, tinand cont de starea bancnotei. Nu cred ca este o raritate, care sa nu se gaseasca mai tarziu in stari de conservare mai bune, daca nu chiar UNC.Tudor C scrie:Ar valora exact cat ati primi daca ati schimba-o la banca, deci valoarea ei nominala.
Eu am cumparat acum cativa ani cateva bancnote de 100.000 lei 1998 la pret de 6 lei, in stare VG-XG.
Eu am cumparat 5-6 monede de 1 lira sterlina cu 50 eurocenti bucata. Inseamna oare ca 10 pounds valoreaza 5 euro?cristoph scrie:Eu am cumparat acum cativa ani cateva bancnote de 100.000 lei 1998 la pret de 6 lei, in stare VG-XG.
Revenind la bancnota, insa probabil ca dupa ce nu va mai putea fi schimbata la banca nu va mai valora 25 de euro ci mult mai putin.
-
cristoph