Ofer monede antice ,bancnote si monede moderne Romania

Aveți dubluri în colecție și doriți să faceți un schimb? Adăugați aici un anunț!

Moderatori: Deus, Comboloi

Scrie răspuns
GLV

Ofer monede antice ,bancnote si monede moderne Romania

Mesaj de GLV »

Ofer bancnote si monede moderne Romania (am si raritati),bancnote UNC straine,monede straine si doresc in schimb monede medievale emise de domnitori din Moldova si Tara Romaneasca.De asemenea am si dubluri de monede medievale din Tara Romaneasca care pot face subiectul unor schimburi.
Ultima oară modificat 27 Oct 2008, 23:30 de către GLV, modificat 1 dată în total.
jan77

Re: Ofer monede antice ,bancnote si monede moderne Romania

Mesaj de jan77 »

GLV scrie:Ofer monede antice ,bancnote si monede moderne Romania (am si raritati),bancnote UNC straine,monede straine si doresc in schimb monede medievale emise de domnitori din Moldova si Tara Romaneasca.De asemenea am si dubluri de monede medievale din Tara Romaneasca care pot face subiectul unor schimburi.
Mihai

Mesaj de Mihai »

@GL V
Ma intereseaza bancnotele (romanesti si straine) si monede Romania.
Daca aveti o lista ar fi ideal...
Numai bine!
GLV

Mesaj de GLV »

Pentru Mihai.Cu mii de scuze dar de vanzare nu am nimic.Am specificat in anunt ca ofer ceea ce am la schimb cu monede medievale din Moldova si Tara Romaneasca.De asemenea vreau sa specific ca la orice tranzactie ,interlocutorul o sa fie foarte multumit.Cu respect GLV.
sizo
*
*

Mesaj de sizo »

dak ati afisa o lista cu ce schimbati...si cu ce ati dori sa primiti in schimb ar fi mult mai bn:)

ADMIN EDIT
Va rog sa nu mai folositi limbaj mirc, scrieti normal romaneste!
Scrie răspuns