Cartele Telefonice

Colectibile diverse - cărți poștale, acțiuni, documente, insigne, sigilii, antichități, etc.

Moderatori: berserkr, Deus, vlahul

Scrie răspuns
diliuspius

Cartele Telefonice

Mesaj de diliuspius »

Am si eu o intrebare, din curiozitate, mai toti comerciantii spun ca este extrem de rara cartela cu Regina Elisabeta care face parte dintr-o serie de 5 cartele
eu sunt colectionar si de cartele telefonice si sunt foarte derutat deoarece tinand cont ca tirajul este acelasi la toate cartelele din aceasta serie

oare de ce ar fi extrem de rara, poate sa ma lamureasca si pe mine careva?
Ultima oară modificat 20 Iun 2009, 02:32 de către diliuspius, modificat 1 dată în total.
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Despre ce cartela este vorba ?
Puteti detalia precizand codul de pe phonecards.ro ?
diliuspius

Mesaj de diliuspius »

Rom 347a
Rom 347b
Rom 347c

Imagine
Imagine
sorin70

Mesaj de sorin70 »

Aceasta este regina Elisabeta nu Maria.
Tirajul e necunoscut dar nu pare foarte rara.
clujsergiu

cartele telefonice

Mesaj de clujsergiu »

Daca s-a deschis acest topis as vrea sa intreb daca sunt persoane interesate de schimburi cu cartele telefonice, in vederea deschiderii unui topic nou cu asa ceva.
diliuspius

Mesaj de diliuspius »

sorin70 scrie:Aceasta este regina Elisabeta nu Maria.
Tirajul e necunoscut dar nu pare foarte rara.
am modificat scuze :oops:

o are careva pt schimb???
clujsergiu - la semnaura mea gasesti o pagina foarte buna pt schimburi de cartele international, putem face schimb
clujsergiu

cartele telefonice

Mesaj de clujsergiu »

Imi place site-ul colnect.com si cred ca o sa ma inscriu acolo pentru schimburi. E buna idea cu prezentarea a ceea ce doresti si ceea ce ai la schimb. Dar o intrebare: de unde stii valoarea/paritatea de schimb la cartelele straine ?
Multumesc
diliuspius

Re: cartele telefonice

Mesaj de diliuspius »

clujsergiu scrie:Imi place site-ul colnect.com si cred ca o sa ma inscriu acolo pentru schimburi. E buna idea cu prezentarea a ceea ce doresti si ceea ce ai la schimb. Dar o intrebare: de unde stii valoarea/paritatea de schimb la cartelele straine ?
Multumesc
In general mai toti colectionarii schimba 1:1, sunt si persoane exagerate dar asta depinde ce oferiti pt schimb.
eu am primit jersey pe romanesti, dar nu cu toti

chestia asta se discuta inainte

eu va recomand pe cei care au mai multe voturi, pentru inceput, pana capatati experienta
un sfat: incercati sa fiti corect cu ce trimiteti, unii romani au trimis cartele zgariate si indoite
Scrie răspuns